Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, εσωτερικός χώρος

Τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής «Ταξιδεύοντας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» της ζωγράφου Στέλλας Καριάκα πραγματοποιήθηκαν χθες Παρασκευή 5 Απριλίου, από την αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

Μοναδικά έργα τέχνης τα οποία αποτυπώνουν με γλαφυρότητα και διάφορες τεχνικές τοπία περιοχών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και όχι μόνο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

«Μέσω του έργου μου θα ήθελα να προτρέψω όλους να επισκεφθούν τις ομορφιές της Μακεδονίας μας και να ακουστεί το ηχηρό μήνυμά παντού», ανέφερε σε δήλωση της η κ.Στέλλα Καριάκα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, περιλαμβάνεται ο Giannou Dimitri, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η έκθεση, που πραγματοποιεί περιοδεία σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, έχει ως στόχο να παρουσιάσει το έργο και την προσπάθεια του Συλλόγου Ζωγράφων που αναδεικνύεται μέσα από καλαίσθητες απεικονίσεις, με επίκεντρο την ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας μας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, εσωτερικός χώρος

Άψογη η συνεργασία με το Σύλλογο Ζωγράφων Θεσ/νίκης και Β. Ελλάδος, τον Πρόεδρο του κ. Π. Μπαλάφα και τον κ. Στράγκα, όλους τους καλλιτέχνες – δημιουργούς των έργων τους οποίους και ευχαριστώ θερμά για την προσφορά τους γενικότερα στον πολιτισμό.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, κουστούμι και εσωτερικός χώρος

Η έκθεση πραγματοποιείται με την συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, με την υποστήριξη του Κέντρου Πολιτισμού Π.Κ.Μ. και την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας από τον Δήμο Έδεσσας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

Θα διαρκέσει από τις 5 έως τις 12 Απριλίου, ενώ οι ώρες λειτουργίας καθορίζονται ως εξής: Δευτέρα – Παρασκευή, 10:00 – 14:00 & 17:30 – 20:30, Σάββατο – Κυριακή, 11:00 – 14:00.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 14 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Είναι μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Περιφερειάρχη μας Απόστολου Τζιτζικώστα η περιοδεία της έκθεσης σε όλες τις Π.Ε. της Π.Κ.Μ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 15 άτομα, περιλαμβάνεται ο Giannou Dimitri, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες