Η μεγάλη, πλέον, οικογένεια της περιβαλλοντικής, εθελοντικής δράσης «Let’s do it Greece», στην οποία ανήκει και ο Δήμος Σκύδρας, συγκεντρώνεται και φέτος την Κυριακή 7 Απριλίου 2019.

Την ημέρα αυτή, με την προτροπή και την ενθάρρυνση «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις» συμμετέχουμε  στη μεγαλύτερη πανελλαδική εθελοντική σύμπραξη για να γίνει η χώρα και ο τόπος μας πιο καθαρός, πιο όμορφος, πιο ελκυστικός.

Ως Δήμος Σκύδρας με τη συνεργασία των πολιτιστικών, αθλητικών συλλόγων και σωματείων μας συμμετέχουμε και ταυτόχρονα προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο φορέα ή συμπολίτες μας να λάβουν μέρος στην υλοποίηση της εθελοντικής αυτής δράσης.

Τόπος συγκέντρωσης και συντονισμού ορίστηκε ο Σιδηροδρομικός Σταθμός Σκύδρας, όπου την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 κι ώρα 11:00’ προγραμματίζονται ανάλογες παρεμβάσεις καθαρισμού.  

Για κάθε σχετική πληροφορία αρμόδιος είναι ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιάννης Θεοδοσίου, τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980414444.

Ας επιβεβαιώσουμε, λοιπόν, έμπρακτα, την ευαισθησία, το ενδιαφέρον και το σεβασμό μας για το περιβάλλον. «Let’s do it Greece! Let’s do it Skydra!».

Με εκτίμηση

Δήμαρχος Σκύδρας

Κατερίνα Ιγνατιάδου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here