Η WATT+VOLT είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη και καινοτόμος ελληνική εταιρεία που παρέχει ηλεκτρική ενέργεια, φυσικό αέριο και ολοκληρωμένες ενεργειακές υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα πελατών στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Στρατηγική αποστολή μας είναι να επεκτείνουμε την εμβέλειά μας και να εδραιωθούμε ως ο κορυφαίος πάροχος ολοκληρωμένων ενεργειακών λύσεων στη Νότια Ευρώπη και τα Βαλκάνια. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας με αφοσίωση, αποτελεσματικότητα και ευελιξία, και για να τον πετύχουμε επενδύουμε στις δεξιότητες του έμπειρου προσωπικού μας και στη συστηματική έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών.
Η ικανοποίηση των πελατών βρίσκεται στον πυρήνα της φιλοσοφίας μας. Για αυτόν το λόγο, αναπτύσσουμε ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων λιανικής πώλησης σε όλη την επικράτεια.
Όραμά μας είναι να καθιερωθούμε ως ο πιο καινοτόμος πάροχος ενεργειακών και IoT λύσεων στην περιοχή των Βαλκανίων, αλλά και ως εγγυητής των πιο ανταγωνιστικών χρεώσεων, διατηρώντας αέναα το υψηλό αίσθημα σεβασμού και ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους, το περιβάλλον και την κοινωνία.
Για εμάς, πηγή ενέργειας είναι η εμπιστοσύνη σας.

Ανακάλυψε πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις… στο ίδιο σου το σπίτι.

Ανακάλυψε πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις… στο ίδιο σου το σπίτι.

Δημοσιεύτηκε από WATT+VOLT στις Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018

Η WATT + VOLT είναι ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας.

Σ’ έναν κόσμο που μεταβάλλεται διαρκώς, το όραμα της WATT + VOLT είναι να βρίσκεται πάντα σε θέση να προσφέρει σε κάθε Έλληνα καταναλωτή, καινοτομικές υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις δικές του ανάγκες, με σεβασμό στο περιβάλλον και εφόδια την υψηλής τεχνολογίας εσωτερική υποδομή και την τεχνογνωσία και εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού της.
Η WATT + VOLT ξεχωρίζει για τη σταθερή αφοσίωση, την αμεσότητα και την ευελιξία που αντιμετωπίζει τις ανάγκες των πελατών της. 
Η στελέχωση της WATT + VOLT με έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες αλλά και η συστηματική επένδυσή μας στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών, καθιστούν τη WATT + VOLT ως έναν ιδιαίτερα καινοτόμο εναλλακτικό Πάροχο Υπηρεσιών Ηλεκτρικής Ενέργειας σε οικιακούς πελάτες, επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους και μεγάλους οργανισμούς, που εξελίσσεται με ταχύτατο ρυθμό ανάπτυξης.

Στη WATT + VOLT, η φιλοσοφία μας στηρίζεται στη μέγιστη ικανοποίησή σας και στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, νύχτα, σύννεφο, ωκεανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Ένας καινούργιος και ανανεωμένος χώρος βρίσκεται στο Ρετζίκι για να σας εξυπηρετήσει γρήγορα και αποτελεσματικά

Λεωφόρος Παπανικολάου 95 Πεύκα

☎️ 231 067 5667
? [email protected]

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Στο κατάστημα μας WΑTT + VOLT Retziki μπορείτε να εξοσφλήσετε περισσότερα από 150 είδη λογαριασμών σας γρήγορα και απλα!

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

 

WATT+VOLT

Hλεκτρική ενέργεια, φυσικό αέριο και ολοκληρωμένες ενεργειακές υπηρεσίες

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here