Συνάντηση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου με τον Πρόεδρο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας Αλέξανδρο Χατζηδημητρίου

Συνεχίζονται οι επικοινωνίες και οι επαφές του Δήμου Σκύδρας με τη Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας προκειμένου να συσταθεί και να λειτουργήσει κατάστημα της προαναφερόμενης τράπεζας στην πόλη της Σκύδρας.

Υπενθυμίζεται ότι με πρωτοβουλία της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου ξεκίνησαν οι επικοινωνίες και οι συναντήσεις με τη διοίκηση της τράπεζας κι από την αρχή διαφάνηκε η θετική ανταπόκριση της τράπεζας στη σχετική πρόταση.

Ήδη έχουν υπάρξει επαφές με τον Γενικό Διευθυντή της εν λόγω τράπεζας Δρ. Ξενοφώντα Εμμανουηλίδη και συνεργάτες του που μάλιστα επισκέφθηκαν το Δημαρχείο και συζήτησαν με τη Δήμαρχο.

Στο πλαίσιο της εξέλιξης του θέματος πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, τη Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου 2021, συνάντηση της Δημάρχου με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας Αλέξανδρο Χατζηδημητρίου. Συζητήθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με την πρόοδο των ενεργειών προκειμένου να προχωρήσουν οι σχετικές διαδικασίες.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, τηρουμένων των μέτρων προστασίας από τη νόσο του κορωνοϊού το Μέλος του Δ.Σ. της Τράπεζας Αναστάσιος Καζίας και οι Αντιδήμαρχοι Ιωάννα Βέργου και Σταύρος Πασχαλίδης.

Για τα επόμενα στάδια θα υπάρχουν σχετικές ανακοινώσεις.