Ο Δήμος Έδεσσας παρέλαβε το αυτοκίνητο  που διατέθηκε από τη δράση «Συμμαχία Ευθύνης» για την κάλυψη των αναγκών της δομής Βοήθεια στο Σπίτι και του Κέντρου Υποστήριξης των συμπολιτών μας, που δεν μπορούν και δεν πρέπει να βγουν στο σπίτι, λόγω του κορωνοϊού.
Η δράση «Συμμαχία Ευθύνης» πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών, με στόχο την ενίσχυση της προσπάθειας των Δήμων σε όλη την Επικράτεια, να ανταποκριθούν στις αυξημένες υποχρεώσεις τους, λόγω της υγειονομικής κρίσης. Η ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς παρείχε 150 αυτοκίνητα στο πλαίσιο της δράσης, τα οποία θα βοηθήσουν σημαντικά στην προσπάθεια των Δήμων της χώρας να παρέχουν υπηρεσίες υποστήριξης στους συμπολίτες μας που πρέπει να μείνουν στο σπίτι.

Ευχαριστούμε την ΚΕΔΕ και το Υπουργείο Εσωτερικών για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας και την παροχή αυτοκινήτου για τις ανάγκες του Βοήθεια στο Σπίτι.
Θερμά συγχαρητήρια στην ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς για την πράξη κοινωνικής ευθύνης να παραχωρήσει αυτοκίνητα για τις ανάγκες των δομών που στηρίζουν τους συμπολίτες μας που δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι. Η «Συμμαχία Ευθύνης» δείχνει ότι όλοι μαζί προσπαθούμε να πολεμήσουμε την μάστιγα του κορωνοϊού και ταυτόχρονα να κρατήσουμε την κοινωνία όρθια.
Ο Δήμος Έδεσσας είναι από τους πρωτοπόρους στην υποστήριξη των συμπολιτών μας που δεν μπορούν και δεν πρέπει να βγουν από τα σπίτια τους, με την αξιοποίηση του συνόλου του στελεχιακού μας δυναμικού. Η δομή υποστήριξης θα έχει ένα ακόμα εργαλείο στην υπηρεσία των συμπολιτών μας.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια! Αυτό τον πόλεμο θα τον κερδίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

 

ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ