Η εταιρεία AGRIFREDA Α.Ε. ιδρύθηκε το 2000 από τον κ. Ιωάννη Σινιόσογλου και βρίσκεται στη γεωργική περιοχή της Αριδαίας του Νομού Πέλλας.

Η περιοχή αυτή φημίζεται για την πλούσια αγροτική της δραστηριότητα σε περίμετρο 40 χλμ, μια αγροτική ζώνη ευρέως γνωστή για την καλλιέργεια πολλών φρούτων όπως κεράσια τραγανά και γαλανά, κάστανα, ροδάκινα, βερίκοκα και την καλλιέργεια λαχανικών όπως αρακά, φασολάκια, σπανάκι, πατάτες, πράσα και πολλά άλλα.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο τομέα μεταποίησης – επεξεργασίας κατεψυγμένων φρούτων και λαχανικών καθώς και προϊόντων ζαχαροπλαστικής

 

 Παράλληλα δραστηριοποιείται και στην εμπορία πολλών και ποικίλων λαχανικών και φρούτων.

  Η AGRIFREDA Α.Ε. είναι η μόνη εταιρεία στην ελληνική γη που έχει την τεχνογνωσία επεξεργασίας κάστανων, μια ιδιαίτερα ειδική παραγωγή.

Επίσης, αναπτύσσει και επεξεργάζεται το μεγαλύτερο μέρος των φρούτων που πουλάει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Η πολιτική της AGRIFREDA Α.Ε. είναι η παραγωγή ασφαλών και υγιεινών προϊόντων υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές και ανάλογα φυσικά με τη ζήτηση και τις απαιτήσεις των πελατών της, διασφαλίζοντας έτσι την υγεία και την ασφάλεια του τελικού καταναλωτή.

 Η διαδικασία παραγωγής και μεταποίησης καθώς και η μονάδα στο σύνολο της, είναι πιστοποιημένα από τα ακόλουθα συστήματα ποιοτικού ελέγχου:

 ISO9001:2008ISO 22000:2005BRC Standard, IFSHALALFDA των ΗΠΑ

+30 2384 065122

19 χλμ Σκύδρας – Αριδαίας

Copyright AGRIFREDA S.A

design by xritsixritsi