Η Πανσέληνος Νοεμβρίου 2018, πραγματοποιείται την Παρασκευή στις 23 Νοεμβρίου, αυτή την φορά από το ζώδιο των Διδύμων. Είναι ένα φεγγάρι επικοινωνιακό, το οποίο εντείνει σχέδια, σκέψεις, συζητήσεις, αποφάσεις, φέρνει και τις ευκαιρίες του που σκορπίζουν αισιοδοξία και ενθουσιασμό, γιατί συμμετέχει ο Δίας σε όψεις με τον Ήλιο και την Σελήνη. Υπάρχουν όμως «παγίδες» με αυτό το φεγγάρι και αυτές αφορούν τον δικό μας τρόπο εκτίμησης και αξιοποίησης των ευκαιριών. Η συμμετοχή του Άρη από τους Ιχθύς στην Πανσέληνο εντείνει την οξυθυμία και την νευρικότητα, ενώ σημαντικό είναι να σημειώσουμε ότι ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος στον Τοξότη, γεγονός που κάνει «αδύναμη» την ροή των επικοινωνιακών εξελίξεων.

Αποτέλεσμα εικόνας για πανσεληνος νοεμβρίου 2018

Τα Ζώδια που επηρεάζονται: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου, όμως σε κλίμα σύγχυσης θα βρεθούν και όσοι ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο.

Αποτέλεσμα εικόνας για πανσεληνος ΕΔΕΣΣΑ

Οι Κριοί και οι Ζυγοί θα δεχθείτε σημαντικές προτάσεις , θα έχετε αρκετές επικοινωνίες, δεν παύει όμως η περίοδος να είναι απαιτητική, κουραστική και να χρειάζεται να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό, φιλτράροντας καλά όσα ακούτε, ή όσα εκφράζετε. Οι Ταύροι και οι Σκορπιοί, αναμένεται να νιώσετε προσωρινά ανασφάλεια για ζητήματα οικονομικά και αισθηματικά, η δικτύωση σας, οι επαφές σας και τα σχέδια που έχετε για την πορεία σας θα σας βοηθήσουν να λειτουργήσετε εποικοδομητικά. Οι Δίδυμοι και οι Τοξότες είστε στο επίκεντρο συζητήσεων αλλά και εξελίξεων. Οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, βιώνετε μία προσωρινή ένταση από τις αυξανόμενες απαιτήσεις στο πρόγραμμά σας, όμως με δομή και οργάνωση μπορείτε να επιτύχετε στα προσωπικά σας σχέδια. Οι Παρθένοι και οι Ιχθύες, βιώνετε προσωρινές συγχύσεις σε υποθέσεις που αφορούν την καριέρα και την προσωπική ζωή.