Κριός

Η αλήθεια είναι πως αρκετοί σημαντικοί τομείς της ζωής σου, θα κλονιστούν από κάποια ξαφνικά γεγονότα και ανατροπές, όμως εσύ οφείλεις να είσαι ψύχραιμος και να προσέξεις την αντίδραση σου, γιατί είναι κρίμα λόγω μίας στιγμής οξυθυμίας και παρορμητικότητας, να χαλάσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα. Θα υπάρξουν κόντρες με το άτομο που σε ενδιαφέρει, λόγω της οξυθυμίας σου και του ευέξαπτου χαρακτήρα σου. Η καριέρα σου θα κλονιστεί από κάποια απρόοπτα γεγονότα, τα οποία θα σε αιφνιδιάσουν. Οικονομικά, χρειάζεται περισσότερη υπευθυνότητα, αν δεν θες απώλειες.

Ταύρος

Φρόντισε να παραμείνεις ώριμος σε κάθε σου κοινωνική συναναστροφή ή μετακίνηση και προσγειωμένα αισιόδοξος. Περιόρισε επιπολαιότητα και νεύρα σε κάποια ανατρεπτικά γεγονότα που έρχονται, όσον αφορά επαφές, σπουδές, μακρινούς συγγενείς, επικοινωνίες, συναντήσεις ή ταξίδια. Η υπεραισιοδοξία σου και η ανεμελιά σου, θα σε προδώσουν, με κάποια ξαφνικές αρνητικές καταστάσεις, εντάσεις ή παρεξηγήσεις. Αυτό που σου αρέσει, είναι η σταθερότητα και η γλυκιά ρουτίνα. Αν ψάχνεις για μία νέα γνωριμία ή μία νέα σχέση, τώρα δεν είναι η κατάλληλη περίοδος. Κάνεις λάθη, που ενδεχομένως αργότερα να μετανιώσεις, γι’αυτό παρέμεινε λογικός και σκεπτόμενος.

Δίδυμος

Ξεπερνάς τα όρια, σε θέματα κουτσομπολιού, καχυποψίας, μυστικών και θυμού, γεγονός που σε οδηγεί σε απανωτά λάθη, που αργότερα μετανιώνεις. Μην «ψάχνεσαι» σε θέματα αντιπάθειας ή αντιθέσεων! Μάθε να συγχωρείς και να ξεπερνάς κάποιες καταστάσεις. Ο πιο πολύτιμος βοηθός σου, είναι αδιαμφισβήτητα η ψυχραιμία. Πρέπει να προσέχεις ένα ερωτικό μυστικό, γιατί έρχονται ξαφνικές αποκαλύψεις, κόντρες και καυγάδες. Στον τομέα της εργασίας, δεν θα υπάρξουν αξιοσημείωτες αλλαγές. Ο οικονομικός τομέας, είναι αυτός που θα σε αγχώσει περισσότερο, λόγω κάποιων ξαφνικών εξόδων.

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες και κείμενο

Καρκίνος

Πρέπει να προσπαθήσεις να είσαι διπλωματικός, υποχωρητικός, καθόλου εγωιστής και φυσικά ψύχραιμος, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές. Αν είσαι προετοιμασμένος για αλλαγές ξαφνικές και ανατροπές, θα καταφέρεις να γλιτώσεις εντάσεις και ρήξεις, με ανθρώπους σημαντικούς για εσένα! Επιπλέον, απέφυγε οποιαδήποτε εγχείρημα για αλλαγές ή νέα ξεκινήματα. Απέφυγε την ένταση και τα νεύρα, όπως και την τάση σου για κόντρα στον σύντροφο.  Αν είσαι ελεύθερος, μην βιαστείς να ενθουσιαστείς με μία νέα γνωριμία. Επαγγελματικά, είσαι αρκετά προκλητικός, ιδίως όταν κάτι σε ενοχλεί! Περιόρισε αυτήν την τάση σου, όπως και την τάση σου για σπατάλες.

Λέων

Φρόντισε να είσαι προσεκτικός σε κάθε δραστηριότητα στην καθημερινότητα σου και φυσικά να έχεις οργανώσει σωστά τον χρόνο σου, ώστε να διεκπεραιώσεις όλες σου τις δουλειές και υποχρεώσεις. Θα πρέπει να μην υπερεκτιμάς τον εαυτό σου σε θέματα αντοχών και κούρασης, γιατί μπορεί να εξαντληθείς. Οι εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, μπορεί να μην είναι πολλές σήμερα, όμως αν παρατηρήσεις τις λεπτομέρειες σε κάποια λόγια, θα διαπιστώσεις ότι έχεις κάνει κάποιες λάθος επιλογές στο παρελθόν. Κάποιες έκρυθμες καταστάσεις θα σε αναστατώσουν και θα σε κουράσουν στην καριέρα! Παράλληλα, κάποια μικρά έξοδα, σε αγχώνουν, ίσως παραπάνω από όσο πρέπει.

Παρθένος

Το Σαββατοκύριακο σε παρασύρει σε επιπολαιότητες και επικεντρώνεσαι μόνο σε θέματα γλεντιού και καλοπέρασης, χάνοντας την ουσία. Πέρασε όμορφα, χωρίς όμως να απογοητεύεις αυτούς που σε αγαπούν και αγαπάς. Να αναμένεις κάποια απρόβλεπτα γεγονότα ή ξαφνικές αποκαλύψεις, στην ερωτική σου ζωή, που θα σε αποσυντονίσουν. Επιπλέον, πιθανόν να υπάρξει ένταση ή καυγάς, λόγω της τάσης σου για υπερβολική προσωπική προβολή, ερωτική ανεμελιά και ενίοτε απαιτητικότητα. Στην δουλειά αρκετά τα λάθη σου, τα οποία σε εκθέτουν και χαλούν την καλή σου φήμη. Οικονομικά, οφείλεις να περιορίσεις άμεσα τα έξοδα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Ζυγός

Φρόντισε να είσαι απόλυτα ψύχραιμος σε οικογενειακά θέματα και καυγάδες που ενδεχομένως, να προκύψουν ξαφνικά.  Να είσαι αποφασιστικός και ήρεμος, σε οποιαδήποτε παρεξήγηση δημιουργηθεί μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον και στο σπίτι. Κάποιες συναισθηματικές ανασφάλειες σου, βγαίνουν στην επιφάνεια τώρα, με την μορφή ξεσπασμάτων. Αν είσαι παντρεμένος, κράτα μακριά από το σπίτι νεύρα και καυγάδες, που μπορεί να πλήξουν σημαντικά τον γάμο σου. Αν είσαι ελεύθερος μην παρασύρεσαι στο ερωτικό παρελθόν τώρα, λόγω πάθους και παρορμητισμού. Τέλος, αν είσαι σε σχέση, μην επαναφέρεις παλαιά προβλήματα, απλά για να δείξεις ότι έχεις δίκιο. Οικονομικά δεν θα υπάρξει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, ωστόσο στον τομέα της εργασίας, ίσως υπάρξουν απογοητεύσεις, κυρίως λόγω της συμπεριφοράς των άλλων απέναντι σου.

Σκορπιός

Πρέπει να παραμείνεις υποψιασμένος, σκεπτόμενος και λακωνικός σε επαφές, μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και επικοινωνίες! Απέφυγε κουτσομπολιά, γιατί η σημερινή ημέρα, βγάζει μυστικές συζητήσεις στην φόρα και… εκθέτει κόσμο. Πες όχι σε εντάσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες. Ο έρωτας πλήττεται σήμερα, κυρίως επικοινωνιακά. Οι δεσμευμένοι, ενδεχομένως να έχουν κάποιους καυγάδες και εντάσεις, με αποτέλεσμα να ειπωθούν λόγια που δεν πρέπει και «πονάνε». Οι ελεύθεροι, ενώ σήμερα θα έχουν αρκετές ευκαιρίες για φλερτ ή γνωριμίες, καλό θα είναι, να παραμείνουν μετρημένοι ή ακόμα και υποψιασμένοι σε λόγια και κουβέντες που ανταλλάζουν. Στον τομέα της εργασίας, αλλά και στα οικονομικά σου ζητήματα, φέρεσαι κάπως ανώριμα.

Τοξότης

Θα υπάρξουν κάποια γεγονότα εκεί που δεν το περιμένεις, τα οποία θα νιώσεις ότι απειλούν τα κεκτημένα σου και ότι έχεις πετύχει μέχρι τώρα. Πες όχι στην ισχυρογνωμοσύνη και στην κτητικότητα, που ενδεχομένως να «βγάζεις» τώρα ως συμπεριφορά. Ο ερωτικός τομέας θα σε απασχολήσει αρκετά σήμερα, αφού πιθανόν να προκύψουν κάποιες εντάσεις ή καυγάδες με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μην ξεχνάς πως δεν χρειάζεται να γίνεται πάντα το δικό σου, για να είναι τα πράγματα ομαλά και θετικά. Μπορεί ο τομέας της δουλειάς, να πηγαίνει όλο και καλύτερα, τα έξοδα όμως σήμερα θα σε αγχώσουν.

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

Αιγόκερως

Ότι κι αν έρθει τώρα, μείνε προσγειωμένος, ψύχραιμος και λογικός και μην αντιδράς σε τυχόν απρόβλεπτα γεγονότα που ίσως προκύψουν. Επιπλέον, να είσαι συγκρατημένος και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, γιατί λόγω της όψης, πιθανόν να είσαι προκλητικά οξύθυμος, αυτήν την περίοδο. Ξαφνικά γεγονότα και ίσως κάποιες απρόβλεπτες αναποδιές, θα φέρουν πολλές εντάσεις και απογοητεύσεις στον ερωτικό τομέα. Μην δίνεις πολύ σημασία, γιατί αν δεν συγκρατηθείς, θα υπάρξουν σοβαρές ρήξεις, που θα έχουν και αργότερα συνέπειες. Ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές θα έρθουν σε εργασία και χρήμα. Μην βιάζεσαι να αντιδράσεις, γιατί είσαι επιρρεπής στα λάθη.

Υδροχόος

Μην δίνεις σημασία σε απρόβλεπτες φοβίες, αδικαιολόγητες απογοητεύσεις και ακατανόητα άγχη, γιατί θα είναι προσωρινή όλη αυτή η διάθεση. Το μεγαλύτερο όμως μήνυμα, είναι η διαφύλαξη των μυστικών σου, γιατί έρχονται μεγάλες αποκαλύψεις και μάλιστα, από εκεί που δεν το περιμένεις. Αισθηματικά, κάποια απρόβλεπτα γεγονότα, αλλά και κάποιες ξαφνικές αποκαλύψεις παρασκηνιακών καταστάσεων, δικών σου ή κάποιου άλλου, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε γεμίσουν εσωτερική ένταση. Αν υπάρχει λοιπόν, κάτι κρυφό στην ερωτική σου ζωή, καλό θα ήταν τώρα, να προστατευτείς διπλάσια, απ’ότι συνήθως. Στην εργασία, νιώθεις αγχωμένος και εξαντλημένος. Τα οικονομικά θα έχουν λίγες, αλλά σίγουρα όχι αρνητικές εξελίξεις.

Ιχθύς

Είσαι λίγο παραπάνω απότομος στους τρόπους σου και ορισμένες φορές, προκλητικός στις αντιδράσεις σου! Φρόντισε να είσαι καλοπροαίρετος και ιδίως στο φιλικό σου περιβάλλον, όπου «βγάζεις» και τα περισσότερα νεύρα και οξυθυμία. Τα αισθηματικά σου θα κυλήσουν σχετικά ήρεμα, αρκεί να προσέξεις δυο πράγματα! Αν είσαι ήδη σε σχέση, μην το παρακάνεις με την ανάγκη σου για ανεξαρτησία και φυγή, γιατί θα δημιουργηθούν ρήξεις και αν είσαι ελεύθερος, δημιουργείς λάθος εντυπώσεις, λόγω υπερβολικής προκλητικότητας. Οικονομικές και επαγγελματικές εξελίξεις, είναι με το μέρος σου! Ωστόσο θα πρέπει να προσέξεις λίγο τις σχέσεις σου με συναδέλφους, γιατί μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις, από το πουθενά.

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: ωκεανός, υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο και φύση

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here