ΚΡΙΟΣ

Προσπάθησε να ξεχάσεις κάποιες καταστάσεις που σε στενοχωρούν στη σχέση σου και να μιλήσεις με το σύντροφό σου με ειλικρίνεια. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να νιώσεις σίγουρος για το κοινό σας μέλλον. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, πρέπει να γίνεις περισσότερο δεκτικός και ανοιχτός στα πρόσωπα που προσπαθούν να σε πλησιάσουν και, γιατί όχι, να δώσεις μια ευκαιρία σε κάποια άτομα να σε γνωρίσουν καλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ακρως ερωτικο Σαββατοκύριακο και σε βοηθάει να απολαύσεις μια ρομαντική ατμόσφαιρα με το ταίρι σου. Αν ανήκεις στους Ταύρους εκείνους που έχουν ερωτικές μοναξιές, γίνε λίγο πιο ανοιχτός και άφησε να σε πλησιάσουν κάποια άτομα που θα γνωρίσεις. Μπορεί ανάμεσα τους να είναι αυτό που ψάχνεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα αισθηματικά των Διδύμων, το Σαββατοκύριακο θα είναι αρκετά έντονο και αν δε διατηρήσετε την ψυχραιμία σας μπορεί να βρεθείτε σε ρήξη με τον σύντροφό σας. Μην πείτε ή κάνετε πράγματα που δεν μπορείτε να πάρετε πίσω. Αν δεν είσαι σε σχέση, εκμεταλλεύσου το Σαββατοκύριακο για ξεκούραση ή χαλάρωση παρέα με καλούς φίλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα αισθηματικά σου χρειάζεται μεγάλη προσοχή και σύνεση. Πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις ό,τι σου λέει ο περίγυρός σου, γιατί κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου με το σύντροφό σου. Μείνε προσηλωμένος σε όσα πιστεύεις και ακολούθησε το ένστικτό σου, που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και δε θα σε διαψεύσει. Εάν η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου, αξιοποίησε το Σαββατοκύριακο για να φροντίσεις περισσότερο την εξωτερική σου εμφάνιση, την οποία έχεις αμελήσει τελευταία. Αν αφήσεις τη γοητεία σου να κλέψει τις εντυπώσεις, οι γνωριμίες δε θα αργήσουν να έρθουν στο διάβα σου.

ΛΕΩΝ

Τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, καθώς η γοητεία σου συναρπάζει το ταίρι σου και το κλίμα στη σχέση σου είναι πολύ καλό. Αξιοποίησε την εύνοια του Σαββατοκύριακου για να μιλήσεις για το πώς αισθάνεσαι και μην απομονώνεσαι. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ευχαριστεί, κάνε την κίνησή σου και μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στη σχέση σου μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Άφησε το άγχος που έχεις και φρόντισε να περάσεις ήρεμα και ρομαντικά με το σύντροφό σου. Εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου να ξέρεις ότι σε περιμένει καινούργια γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές, αρκεί να κουνήσεις και εσύ λίγο τα δαχτυλάκι σου!

ΖΥΓΟΣ

Τα αισθηματικά σου είναι σε μια καλή φάση και όσα προβλήματα σε απασχολούσαν, τώρα μοιάζουν πιο εύκολα και νιώθεις ότι μπορείς να τα ξεπεράσεις πιο εύκολα. Δείξε την αγάπη σου στο σύντροφό σου και αν είσαι μόνος σου, δείξε την καλή σου διάθεση. Αυτή θα φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα αισθηματικά σου, μην κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου, που θα φέρουν εντάσεις και φασαρίες, γιατί υπάρχει κίνδυνος να οδηγηθείς στα άκρα. Κάνε υπομονή και δείξε διπλωματικότητα, για να μη χαλάσεις τη σχέση σου. Εάν ακόμη έχεις τη μοναξιά στην αγκαλιά σου, βάλε τα δυνατά σου για να βρεις το άτομο που θα σε συγκινήσει και μην επαναπαύεσαι, περιμένοντας να γίνουν όλα μόνα τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα αισθηματικά σου, πρέπει να είσαι ήρεμος και να μην αφήσεις μικρές λεπτομέρειες να γίνουν αφορμή για καβγά. Καλύτερα να λύσεις τις διαφορές σου κάποια άλλη στιγμή. Αν πάλι φίλε Τοξότη έχεις βαρεθεί την μοναξιά σου, μην κάνεις συμβιβασμούς και κάνε λίγη ακόμη υπομονή για να βρεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Δε θα χάσεις!!!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αισθηματική ζωή των Αιγόκερων θα είναι πολύ ευχάριστη. Η αγάπη που θα σας δείξει ο σύντροφός σας θα σας γεμίσει χαρά και θα απαντήσετε με ρομαντικές κινήσεις που θα ανανεώσουν τη σχέση σας. Όσοι είστε αδέσμευτοι, σύντομα θα κάνετε μια γνωριμία που θα σας συναρπάσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα αισθηματικά των Υδροχόων, ευνοούνται οι συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να βρείτε οριστικές λύσεις για τα προβλήματα της σχέσης σας. Αν πάλι είστε αδέσμευτοι, δε θα είστε για πολύ ακόμα… καθώς το πλανητικό σκηνικό θα σας φέρει αυτόν ή αυτήν που ονειρεύεστε.

ΙΧΘΥΣ

Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά και εσύ θα έχεις πολύ καλή διάθεση να δώσεις πάρα πολλά στο σύντροφό σου. Κι αν δεν μπορείς να δεχτείς άλλο την μοναξιά σου, μπορείς να την διώξεις από τη ζωή σου, αρκεί να δώσεις την ευκαιρία σε ένα άτομο που σε διεκδικεί καιρό, να γνωριστείτε καλύτερα.