Μία διαφορετική βραδιά, αληθινή, συγκινητική, νοσταλγική, ρομαντική, απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν χθες Κυριακή 31/8 στο Ανοιχτό Θέατρο Γαβαλιώτισσας, με τους «Πυξ Λάξ» ζωντανά, να ερμηνεύουν τραγούδια που σημάδευσαν πολλές γενιές.

Με όλα τα μέτρα προστασίας πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή η συναυλία των ΠΥΞ ΛΑΞ στο ανοιχτό θέατρο Γαβαλιώτισσας στην Έδεσσα. Κατά την είσοδο στο χώρο, διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια για τους όρους διεξαγωγής συναυλιών, στις «περίεργες μέρες» που ζούμε. Η επιλογή θέσεων ανά ζώνη και η ταξιθέτηση έγινε με κριτήριο την ώρα άφιξης των θεατών / κατόχων εισιτηρίων).

Τα δύο μέλη του θρυλικού συγκροτήματος, ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας, με την καθηλωτική αμεσότητα της ερμηνείας όλων των τραγουδιών που αγαπήσαμε, χάρισαν στο κοινό μια μαγική βραδιά.