Μετά την επιτυχία που σημείωσε τον Φεβρουάριο στην Έδεσσα η θεατρική παράσταση «Γόβα Παρθένα», με επικεφαλής τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Τάκη Βαμβακίδη, η ξεκαρδιστική κωμωδία, τα κείμενα της οποίας έχει γράψει ο Δημήτρης Πιπερίδης, επιστρέφει για μια και μοναδική παράσταση στο Θέατρο Γαβαλιώτισσας στην Έδεσσα, την Δευτέρα 26 Αυγούστου.

Σχετική εικόνα

Στο έργο παίζουν οι ηθοποιοί : Tάκης Βαμβακίδης, Αλέξης Παρχαρίδης, Έρρικα Νικολαΐδου, Ίνα Τσικοπούλου, Βαγγέλης Ηλιάδης, Γιάννης Ξενιτόπουλος, special guest ο Τρύφωνας Σαμαράς και ο Λεωνίδας Τούσιας (φιλική συμμετοχή) 

Αποτέλεσμα εικόνας για γοβα παρθενα εδεσσα

Η υπόθεση του έργου

Η δαιμόνια Πόντια γριά Παρθένα (την οποία υποδύεται φυσικά ο Αλέξης Παρχαρίδης) παλεύει σώμα με σώμα για τα… αποθεματικά του οίκου «ευεξίας», που διατηρεί, με τον διευθυντή Μισέλ (Τρύφων Σαμαράς). Ο Μισέλ, μαζί με τη γραμματέα του (Έρρικα Νικολαΐδου) και τη σαγηνευτική Σιλβί (Ίνα Τσικοπούλου) έχουν να τιθασεύουν και τον γιο της Παρθένας, τον Ζορμπά του έρωτα, τον Χάμπο (τον οποίο υποδύεται ο ταλαντούχος Τάκης Βαμβακίδης). Στην ιστορία μπλέκονται και δύο δικηγόροι (Βαγγέλης Ηλιάδης και Γιάννης Ξενιτόπουλος) που θα προσπαθήσουν να ξεμπλέξουν το κουβάρι της αθώας ακολασίας.

Τα εισιτήρια θα προπωλούνται στο βιβλιοπωλείο “Τουφεξή” Εγνατίας 17 Έδεσσα τηλ…23810 24000 από την 1 Αυγούστου 2019

 

 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Leonidas Tousias, , τα οποία χαμογελούν, γένι

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Leonidas Tousias, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

 

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για γοβα παρθενα εδεσσα

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here