Ένα εξαιρετικό live concert απολαύσαμε το βράδυ της Κυριακής στο Ψηλό Βράχο στην Έδεσσα με το εκρηκτικό γυναικείο Electric String Quartet Fortissimo.

Την επιμέλεια της οργάνωσης είχε αναλάβει η ομάδα »Ετσι Μεγαλώσαμε» και όπως κάθε εκδήλωση της ομάδας ετσι και αυτη στέφτηκε με μεγάλη  επιτυχία.

Τα κορίτσια των Fortissimo έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και πραγματικά μάγεψαν  το κοινό με την εμφάνιση τους και το εξαιρετικά μεγάλο και ποιοτικό ταλέντο  τους.

 

Οι Fortissimo λίγο πριν την επίσημη εμφάνισή τους στον Ψηλό Βράχο.

 

Η ΚΕΛΛΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΤΩΝ ‘FORTISSIMO’ ΚΑΙ Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ »ΕΤΣΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ» ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ (ΣΙΚ) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ »ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

 

Δηλώσεις των Fortissimo αποκλειστικά στον »ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

 

 

 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Σοφια Παπαδοπουλου και την Anastasia Liparini, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και νύχτα

Tα κορίτσια των fortissimo δεν μάγεψαν το κοινό μόνο με το μουσικό τους ταλέντο αλλά και με το εξαιρετικό χαρακτήρα τους. Γλυκύτατες, χαμογελαστές και ευγενικές  με όλους και με χαμηλό προφίλ έδειξαν οτι εκτός απο το υψηλό επίπεδο της μουσικής τους παιδείας είναι και υπέροχες σαν χαρακτήρες.

 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται η Anastasia Liparini, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, ποτό και εσωτερικός χώρος

 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, άτομα στη σκηνή και εσωτερικός χώρος

 

 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνονται οι Anastasia Liparini και Leonidas Tousias, , τα οποία χαμογελούν, εσωτερικός χώρος