Η άκρως επιτυχημένη παράσταση «Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει», παρουσιάστηκε με επιτυχία χθες Κυριακή στο ανοιχτό θέατρο Γαβαλιώτισσας στην Έδεσσα.

Μια ανατρεπτικά αυτοσχεδιαστική παράσταση σε σκηνοθεσία του Βλαδίμηρου Κυριακίδη βασιζόμενη στην κωμωδία «Μου αρέσει πραγματικά τι κάνεις» της Carole Greep και ανέβηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας στο θέατρο Ζίνα τη χειμερινή σεζόν.

Η σκηνοθετική ματιά του Βαδίμηρου Κυριακίδη «παντρεύει» το επιτυχημένο θεατρικό κείμενο με τον δημιουργικό αυτοσχεδιασμό, δίνοντας το έναυσμα στους συμπρωταγωνιστές του να ξεδιπλώσουν επί σκηνής την αυθόρμητη δοκιμασμένη καλλιτεχνική έμπνευση και να επινοήσουν τα εκφραστικά μέσα της… στιγμής, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό κάθε βράδυ να απολαμβάνει μια παράσταση όπου οι αυτοσχεδιασμοί, το διαρκές παιχνίδι του λόγου, η αλήθεια και η ψευδαίσθηση συνυπάρχουν αρμονικά προκαλώντας αστείρευτο γέλιο.

Εξαιρετικές οι ερμηνείες όλων των ηθοποιών (Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Μέμος Μπεγνής, Ναταλία Δραγούμη, Ευαγγελία Μουμούρη) σε αυτό το διαχρονικό έργο, που εκτός από το χιούμορ, που σε κάνει να γελάς, στο τέλος έχεις την ειλικρινή και βαθιά επιθυμία να δακρύσεις.

Να δακρύσεις γιατί αντιλαμβάνεσαι τις τόσες αλήθειες της πραγματικότητας που ζούμε και παράλληλα να κάνεις μία παραχώρηση στην ανθρώπινη, ταπεινή, επιρρεπή πλευρά των ανθρώπων, που πάντα έχουν νου και γνώση να συγχωρήσουν, αλλά και να μετανοήσουν συνειδητά, παραμερίζοντας τον ευάλωτο, τρωτό εαυτό τους!

Μια παράσταση… «ύμνος» στην τοξική φιλία: το φθόνο, το ψέμα, την προδοσία και την υποκρισία, έννοιες τόσο γνωστές στις μέρες μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here