. Ο Μέγας Αλέξανδρος, Το «κόκκινο» σπίτι με τα κόκκινα τούβλα
. Ιστορίες της πόλης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνεται ο Evangelos Kiriakou, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, κουστούμι και εσωτερικός χώρος

Ο Μάριος Λάζιος είναι ένα παιδί της Έδεσσας και απαιτεί με όλους εμάς την αποκατάσταση του ιστορικού κτιρίου του συλλόγου Μέγας Αλεξανδρος.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, εσωτερικός χώρος

Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε εαυτούς και αλλήλους, να αναγνωρίζουμε το πριν, να στοχεύουμε μπροστά. Αυτό γίνεται όταν οι συνθήκες που ζούμε είναι πλήρους ελεύθερης έκφρασης άρα και δημιουργίας, στο τόπο που ζούμε, για τον τόπο που ζούμε. Όπου γης πατρίς. Και επειδή η ζωή είναι μια μολυβιά ας κοιτάξουμε μπροστά όπως η ματιά του Μάριου Λάζιου πλημμυρισμένη από τα νερά της Έδεσσας. Και ας μιμηθούμε την πράξη του Μάριου Λάζιου, ας δώσουμε … Άλλωστε όταν δίνεις χαίρεσαι περισσότερο από όταν παίρνεις. Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα, τον τιμάμε στον τόπο που γεννήθηκε. Δύσκολο και ανατρεπτικό.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Ως σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος, ως συνδετικός κρίκος της Έδεσσας που προχωρά μπροστά τα τελευταία 100 χρόνια, επειδή ο Πέτρος Λάζιος και η παρέα του θέλησαν να βρισκόμαστε σήμερα εδώ, ανακηρύσσουμε τον Μάριο Λάζιο του Πέτρου, ευεργέτη του συλλόγου και τον ευχαριστούμε θερμά!

Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

(Μέρος της ομιλίας του Ε.Κυριακού εκ μέρους του ΦΣΕ Μ.Αλέξανδρος από την τιμητική εκδήλωση για τον Μάριο Λάζιο του Πέτρου παράλληλα με τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Χρήστου Ι. Βαταντζή)

Η εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, φυτό, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, γάμος και εσωτερικός χώρος

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται, άτομα στη σκηνή, παπούτσια και εσωτερικός χώρος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here