Ο Ανδρέας Αποστόλου αποτελεί ένα νέο παιδί, ταλαντούχο δημιουργό και τραγουδιστή, που η αγάπη του για το χώρο της μουσικής τον ωθεί να την κάνει βίωμα ζωής ως αληθινός καλλιτέχνης. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Έχει κάνει σπουδές πάνω στη μουσική ενώ συνεχίζει να παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής, πιάνου και θεωρητικών μαθημάτων μουσικής στο Εθνικό ωδείο από το 2006.

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Ανδρέας Αποστόλου, γυαλιά και γένι

Ο Ανδρέας Αποστόλου επισκέφθηκε τον περασμένο Νοέμβριο την Έδεσσα και συμετείχε στη συναυλία της Δέσποινα Τσολάκη με τιτλο ‘Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΒΕΜΠΟ’ αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

(Ο Ανδρέας Αποστόλου με την Δέσποινα Τσολάκη και τον Κώστα Βενετσάνο στην αίθουσα εκδηλώσεων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πέλλας ,Έδεσσα.) 

 

Μουσική: Ανδρέας Αποστόλου Στίχοι: Δημήτρης Καραγιάννης Ενορχήστρωση – Παραγωγή: Γιάννης Δήμας Σκηνοθεσία: Δημήτρης Καραγιάννης Φωτογραφία: Παρασκευή Παναγιωτοπουλου Φωτισμό: Abbos Egamberdiev Studio: Play2mix Πιάνο: Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος Σχολή Χορού: Bailar Dance Χορογραφία: Μαίρη Παπαδοπουλου Χορεύουν: Βυσσίου Χαριτωμένη, Μακρυαλέα Σταυρούλα, Καλαμπόκη Ναταλία, Κούμπια Μαρία και Κούμπια Χριστίνα. Παίζουν: Κατερίνα Ταβερναράκη, Δημήτρης Έξαρχος Τα γυρίσματα έγιναν στον ‘Χώρο Τέχνης Ασωμάτων’

(Ο Ανδρέας Αποστόλου ερμηνεύη την ΄΄Μισιρλού΄΄στην αίθουσα εκδηλώσεων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πέλλας ,Έδεσσα.)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here