Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά: «Ο αγροδιατροφικός πλούτος της Πέλλας αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για την ανάπτυξη της περιοχής» (30/8/2018)

Εγκαινιάστηκε (29/08) η 5η Pella Agro στην Κρύα Βρύση παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα. Η διοργάνωση πραγματοποιείται από τον Δήμο Πέλλας με την υποστήριξη της Π.Ε. Πέλλας και του Επιμελητηρίου Πέλλας.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ξεχώρισε το περίπτερο της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στην 5η Pella Agro
Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά σε δήλωση της αναφέρει: «Η Pella Agro αποτελεί μια διοργάνωση – θεσμό στην οποία συμμετέχουν κάθε χρόνο φορείς, επιχειρηματίες, παραγωγοί εκθέτοντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους στο κοινό. Η Π.Κ.Μ. – Π.Ε. Πέλλας συμμετέχει με ένα ιδιαίτερο περίπτερο και φέτος, με έμφαση στον αγροδιατροφικό πλούτο της περιοχής που αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα το οποίο αξιοποιούμε στο μέτρο των δυνατοτήτων και με τα μέσα που διαθέτουμε για την ανάπτυξη της περιοχής. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στους εκθέτες που δίνουν το ‘παρών’ στη διοργάνωση, στα στελέχη που επιμελήθηκαν την επιτυχημένη παρουσία της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, ενώ, θερμές ευχαριστίες προς τις τριάντα (30) τοπικές επιχειρήσεις που συνέδραμαν την προσπάθειά μας προσφέροντας τα προϊόντα τους για την πλαισίωση του περιπτέρου».

Την τελετή εγκαινίων πραγματοποίησαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Γιαννιτσών Πάτερ Ιωάννης Σπυρίδης, ο οποίος μετέφερε και τις ευχές του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ, ο Πάτερ Θεόκλητος Τσαχουρίδης, ο Πάτερ Χρήστος Σταυρίδης και ο Πάτερ Νικόλαος Δέλλιος, ενώ, την  παραδοσιακή κορδέλα έκοψαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιορδάνης Τσώτσος. Ακόμη παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης, οι κ.κ. Περιφερειακοί Σύμβουλοι Λάκης Βασιλειάδης, Πέτρος Ζέρζης, Μαρία Ζωγράφου – Τσαντάκη, Μαρία Καράμπελα και Γιάννης Ανδρίτσος,  Αντιδήμαρχοι, εκπρόσωποι στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, πρώην βουλευτές και ενδιαφερόμενοι πολίτες.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ξεχώρισε το περίπτερο της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στην 5η Pella Agro
Νωρίτερα και, κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας πραγματοποίησε επίσκεψη σε τοπική βιομηχανική μονάδα στην περιοχή της Σκύδρας όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με την Διοίκηση και τους εργαζόμενους της επιχείρησης, συνοδευόμενος από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά και τους Περιφερειακούς Συμβούλους Λάκη Βασιλειάδη, Πέτρο Ζέρζη και Μαρία Καράμπελα.

Έπειτα, ο κ. Τζιτζικώστας έκανε αυτοψία στο σημείο της νέας γέφυρας του Αγίου Γεωργίου όπου και ενημερώθηκε για το συνολικό έργο της διασύνδεσης της νέας γέφυρας με την Εθνική Οδό 2. Το επόμενο διάστημα, ο κ. Περιφερειάρχης θα επισκεφθεί εκ νέου την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας όπου θα έχει επίσημη ενημέρωση από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη κα. Αηδονά και τις αρμόδιες υπηρεσίες για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή.