Σε ευχάριστο και φιλικό κλίμα ο Ανεξάρτητος Δημοτικός συνδυασμός «Ενωτική Δράση» με επικεφαλής τον Αντώνη Ρυσάφη πραγματοποίησε χθες Σάββατο 09/02/2019 στο κέντρο Αρχοντικό, δεξίωση με αφορμή την καθιερωμένη πλέον κοπή Βασιλόπιτας.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο κος Ρυσάφης ο οποίος αφού καλώς όρισε τους παρευρισκόμενους, τόνισε μεταξύ άλλων την σημαντικότητα και την ιδιαιτερότητα του συνδυασμού, καθώς απαρτίζεται από ανθρώπους προερχόμενους από κάθε παράταξη. Ένας συνδυασμός που θα αποτελείται από άτομα δραστήρια, δυναμικά και αποφασισμένα να θέσουν εαυτόν στην υπηρεσία των Δημοτών της Έδεσσας.

Την εκδήλωση ευλόγησε ο πατήρ Νικόλαος Ουζούνης, τυχερή της βραδιάς η Δημοτική Σύμβουλος κα Φούλη Αρβανιτίδου η οποία επίσης χαιρέτισε την εκδήλωση.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων η Τοπική Σύμβουλος του Δήμου Έδεσσας κα Δέσποινα Οτουντζίδου, η Πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Καρυδιάς κα Ελένη Πούπτση, οι στυλοβάτες-μέλη του συνδυασμού Καφετζής Στράτος, Κιοσές Παντελής, Δραγούμης Σωτήρης, Ελένη Κίτσου, Κετσιτζίδης Ιγνάτης, Κάρτας Ηλίας, Νάστος Αθανάσιος, Σαλαχώρα Ελένη, Φουδούλης Ιωάννης κ.α, καθώς και οι νεοεισερχόμενοι κα Ταμβίσκου Έφη, Ιορδάνης Μουλλάκης και Παντελής Λαζάρου. Παρούσα και κα Τσολάκη Δέσποινα η οποία δεν παρέλειψε να αφιερώσει το «Happy birthday» στον αξιολάτρευτό κο Θανάση Ρυσάφη-πατέρα του Αντώνη. Όλοι αντάλλαξαν ευχές μεταξύ τους για καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Η «Ενωτική Δράση» ξεκινά επίσημα την προεκλογική εκστρατεία, αλλάζοντας μεν το σήμα του συνδυασμού, που επιμελήθηκε και παρουσίασε ο Ιορδάνης Μουλλάκης, κρατώντας δε το σύνθημα που την εκπροσωπεί – ΓΙΝΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Λαζάρου Παντελής, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: την ΕΦΗ ΤΣΑΡΤΣΙΤΑΛΙΔΟΥ και τον Andreas Dimitriadis, , τα οποία χαμογελούν