Γέμισε από παιδικές φωνές η αίθουσα εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως, στην τελετή λήξης της Τροχαίας Έδεσσας, που είχε σαν θέμα την ασφαλή οδήγηση.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονταιΌλη την εβδομάδα, οι άνθρωποι της Τροχαίας, στην αίθουσα του Παρθεναγωγείου παρέδιδαν μαθήματα οδηγικής συμπεριφοράς και ασφάλειας στους μαθητές των σχολείων της πόλης, που επισκέφθηκαν τον χώρο.
Την Παρασκευή το απόγευμα, μάλιστα, στην τελετή λήξης, κληρώθηκαν και τα ποδήλατα, που προσφέρθηκαν στους τυχερούς από τους χορηγούς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομοΠρώτος πήρε το λόγο ο διοικητής της Τροχαίας Βασίλης Πλουγάργης, που ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια για την επιτυχία των εκδηλώσεων, ενώ αναφέρθηκε επίσης και στον στόχο που ήταν τα μαθήματα οδηγικής συμπεριφοράς να δίνονται στους νέους.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονταιΤην εκδήλωση χαιρέτησαν, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, ο Γενικός Διευθυντής της Αστυνομίας στην Κεντρική Μακεδονία, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας και ο Δήμαρχος Έδεσσας.
Ο τελευταίος μάλιστα, ανέφερε πως στον προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής υπάρχει και η κατασκευή ποδηλατόδρομου στην πόλη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, περιλαμβάνεται ο Δημήτρης Γιάννου, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονταιΑμέσως μετά κληρώθηκαν τα 10 ποδήλατα για τα παιδιά των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων και τα 2 για τα παιδιά των Νηπιαγωγείων.
Επειδή όμως, η αγωνία των παιδιών ήταν εμφανής, για να κερδίσουν και αυτά ένα ποδήλατο, ένας εκ των χορηγών, πρόσφερε αλλα 2!
Μετά το πέρας της εκδήλωσης μοιράστηκαν αναμνηστικά σε όλους.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνεται ο Δημήτρης Γιάννου, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: παπούτσια και εσωτερικός χώρος

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται