ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ Ν.ΠΕΛΛΑΣ ΄΄Η ΜΠΙΓΑ΄΄

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Από την αρχή του χρόνου μέλη και φίλοι του Συλλόγου Μικρασιατών Ν.Πέλλας΄΄ Η ΜΠΙΓΑ΄΄, σε μια όμορφη αλληλουχία δράσεων, ταξιδέψαμε, χορέψαμε, ακούσαμε, γευτήκαμε, συμμετείχαμε σε μια διαδικασία δημιουργίας αναμνήσεων , πάντα με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων.

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην όμορφη Ν.Αρτάκη της Ευβοίας ο σύλλογός μας σαν ένας από τους πλέον δραστήριους και γνωστούς, κλήθηκε να συμμετάσχει στο 4ο Πανελλήνιο

Αντάμωμα Μικρασιατικών Συλλόγων, μια πρόσκληση που δεν μπορούσαμε παρά να αποδεχτούμε.

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου θα γίνουμε μέρος της μεγάλης παρέας των Ελλήνων καταγόμενων από τη Μικρά Ασία, χορεύοντας, τραγουδώντας, αποκομίζοντάς εμπειρίες, γνωρίζοντάς φίλους, δίνοντάς το μήνυμα της ενότητάς της κοινής δράσης και της συνεργασίας.

Σας καλούμε λοιπόν να γίνεται μέρος αυτής της όμορφής εμπειρίας συμμετέχοντας στην εκδρομή που θα γίνει για τον σκοπό αυτό.

Θα ξεκινήσουμε την Παρασκευή 1η του Σεπτέμβρη το μεσημέρι μετά το κλείσιμο της αγοράς, Θα μείνουμε στο όμορφο Λευκαντί διπλά σε μία από τις καλύτερές παραλίες της Ευβοίας, πολύ κοντά στην Χαλκίδα και στην Ν.Αρτάκη.

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου το απόγευμά ώρα 7 θα παρευρεθούμε στην Πανελλήνια συνάντηση, και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου συνεχίζοντάς την όμορφη περιήγηση θα κατευθυνθούμε στον Βόλο ώστε να γευτούμε την τοπική κουζίνα.

Η μετακίνησή μας θα γίνει με το λεωφορείο του συλλόγου .

Σας καλούμε άμεσα να δηλώσετε συμμετοχή σας στην εκδρομή για το Πανελλήνιο Αντάμωμα στα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες .

ΓΚΟΥΡΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 6977261008

ΚΟΥΡΑΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ 6974428077

ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 6907220668

ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ 6937207513

ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 6977420367

ΚΟΥΡΑΤΖΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 6977283933

ΙΩΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

Ετοιμάζοντάς τον νέο κύκλο της δράσης μας και αναζητώντας νέες καινοτόμες ελκυστικές δράσεις, περιμένουμε τις σκέψεις και τις ιδέες σας.

Το Δ.Σ του συλλόγου