Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των πολιτών τις πρώτες μέρες λειτουργίας της πλατφόρμας emvolio.gov.gr. με το λιγοστό προσωπικό στο Κέντρο Υγείας Έδεσσας να είναι άξιοι συγχαρητηρίων δίνοντας σκληρό αγώνα στην εξυπηρέτηση των πολιτών

Με δεδομένη την εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί κυρίως στα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας, αλλά και την απόφαση να μην υπάρχει νέο οριζόντιο lockdown που δεν αντέχουν η κοινωνία και η οικονομία, κυβέρνηση και ειδικοί ρίχνουν όλο το βάρος στους εμβολιασμούς.

Ήδη άνοιξε η πλατφόρμα για την τρίτη δόση του εμβολίου για όλους τους ενήλικες, με μοναδική προϋπόθεση να έχουν περάσει έξι μήνες από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού. Υπολογίζεται ότι σχεδόν τα 3/4 των ενηλίκων -δηλαδή το 73% του αντίστοιχου πληθυσμού- έχει εμβολιαστεί, αλλά δύσκολα φαίνεται πως το υπόλοιπο 27% θα πειστεί να πάει στα εμβολιαστικά κέντρα, παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης.

Την ίδια στιγμή, οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου κυρίως για τους 600.000 ανεμβολίαστους που είναι άνω των 60 ετών, καθώς φαντάζουν πιο ευάλωτοι στον ιό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here