Μια παρέα ανθρώπων, εθελοντών, υπηρετώντας ερασιτεχνικά την υποκριτική τέχνη, που τους συνδέει η αγάπη για το Θέατρο, που τους διέπει η ευαισθησία και το αίσθημα αλληλεγγύης, παλιοί γνώριμοι και με ισχυρούς δεσμούς φιλίας και αλληλοσεβασμού μεταξύ τους, χωρίς δεύτερη σκέψη και με κύριο γνώμονα την προσφορά στον συνάνθρωπο, πήρανε την απόφαση να ανεβάσουν μία παράσταση και να συνδράμουν με αυτό τον τρόπο στην οικονομική υποστήριξη του Συλλόγου Νεφροπαθών Ν. Πέλλας «Οι Άγιοι Ανάργυροι».

Η υπόθεση του έργου «ο Ζηλιαρόγατος», μιας κωμωδίας ηθών που διατηρείται αναλλοιώτη στο χρόνο, παραμένει πάντα επίκαιρη και αποτελεί εχέγγυο άφθονου γέλιου.

Οι παραστάσεις θα δοθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων Π.Ε. Πέλλας από Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 ως Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 με ώρα έναρξης 9μμ. και συμβολική τιμή γενικής εισόδου 5€.Κατά τη διάρκεια των παραστάσεων στον ίδιο χώρο θα λειτουργεί το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου Νεφροπαθών Ν.Πέλλας «Άγιοι Ανάργυροι» με χειροποίητες δημιουργίες μελών και φίλων του Συλλόγου, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία τον Σύλλογο Νεφροπαθών Ν.Πέλλας «Άγιοι Ανάργυροι» καθώς και όλους όσοι τάχθηκαν στο πλευρό μας. Ευχαριστούμε από καρδιάς για την αμέριστη υποστήριξη: την ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε.,τα ΜΜΕ,τους χορηγούς( φίλους & επιχειρηματίες) για την υλική και ηθική συμπαράσταση τους Συλλόγους : Ποντίων Έδεσσας «Άγιος Θεόδωρος Γαβράς», Καρκινοπαθών Έδεσσας & Περιχώρων, Εδεσσαίων Καλλιτεχνών «Απελλής», Ηπειρωτών Έδεσσας «Απειρωτάν», «εδεσσαϊκός ΚΟΣΜΟΣ» καθώς και τα μέλη της ομάδας «Έτσι μεγαλώσαμε».
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων εσάς καθώς είμαστε βέβαιοι πως θα στηρίξετε έμπρακτα αυτή μας την πρωτοβουλία δηλώνοντας δυναμικό παρόν!