Ο Σύλλογος Ποντίων Έδεσσας «Ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς» προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου σε συνάντηση όλους του Ποντιακούς συλλόγους του νομού Πέλλης με σκοπό να ανταλλάξουν απόψεις, ιδέες και σκέψεις έχοντας κοινό στόχο, την προβολή και ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς αλλά και από κοινού να τιμηθούν όπως αξίζει στις γενοκτονηθέντες ψυχές του Ποντιακού Ελληνισμού.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 και ώρα 19:00 στο εντευκτήριο του συλλόγου (Κολοκοτρώνη 7).

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ
«Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΒΡΑΣ» 
ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ
Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες στις δύσκολες μέρες που περνάει η πατρίδα μας, καθώς βάλλονται τα εθνικά ιδεώδη, ιδανικά αλλά και η Ορθόδοξη πίστη μας, οι Ποντιακοί Σύλλογοι καλούνται για άλλη μια φορά ενωμένοι να διατηρήσουν τις παραπάνω ΑΞΙΕΣ.
Αυτός είναι και ο σκοπός αυτής της πρόσκλησης, να κάνουμε ένα ξεκίνημα οι Ποντιακοί Σύλλογοι του Νομού, ώστε από ένα δόκιμο διάλογο να ανταλλάξουμε ιδέες και σκέψεις έχοντας κοινό στόχο, την προβολή και ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Σας προσκαλώ την Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 και ώρα 19:00 στο εντευκτήριο του Συλλόγου μας (Κολοκοτρώνη 7).
Δεδομένου ότι το 2019 είναι χρονιά ορόσημο για εμάς τους Πόντιους, ας ενωθούμε για να τιμήσουμε όπως αξίζει στις Γενοκτονηθέντες ψυχές του Ποντιακού Ελληνισμού.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση – πληροφορία επικοινωνήστε στο 6976401127

 

Με τιμή ο πρόεδρος
Ιωάννης Γαβριηλίδης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here