«Είμαι νέος και θέλω να ξεκινήσω τη δική μου επιχείρηση» ήταν το θέμα της χθεσινής εκδήλωσης που διοργάνωσε στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας, η ΟΝΝΕΔ. Άψογη διοργάνωση από τους συντελεστές, με πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή του θέματος που είναι η επιχειρηματικότητα των Νέων.

Στο πάνελ το οποίο συντόνιζε ο Υπεύθυνος Νεανικής Επιχειρηματικότητας και καταπολέμησης ανεργίας Ρίζος Θοδωρής Χαδούλης, συμμετείχαν εκτός από τον Χάρη Γερεμτζέ, ο Γεώργιος Βλαδίκας, Ειδικός Συνεργάτης του Επιμελητηρίου Πέλλας, η επιχειρηματίας Αθηνά Διαμαντή και ο Αλέξανδρος Πασχάλης startuper και Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Διοικητικού, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Έδεσσας.

Οι ομιλητές μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους και συνομίλησαν με τους συμμετέχοντες. Η εκδήλωση άφησε καλές εντυπώσεις και ο αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Πασχάλης ζήτησε από τον Τομεάρχη Νεανικής Επιχειρηματικότητας να ακούσει τη φωνή των νέων που ζουν στην επαρχία.

Η Πολιτεία πρέπει να δημιουργήσει ένα υποστηρικτικό πλαίσιο για τη νεανική επιχειρηματικότητα στηρίζοντας το με δικτύωση, δομές καινοτομίας και χρηματοδότηση.

Στην εκδήλωση παραυρέθηκαν οι Θεοδόσης Ουραϊλίδης Πρόεδρος ΝΟΔΕ Πέλλας, ο Αντεπεριφερειάρχης Ιορδάνης Τζαμτζής, Λάκης Βασιλειάδης Βουλευτής, ο Νίκος Θωμαϊδης αν. Γραμματέας Εργαζομένων στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα, o Mάκης Δημητριάδης εκλεγμένος στην ΠΕ, ο Τάκης Γιώγας Πρόεδρος ΕΥ ΖΗΝ, ο Πέτρος Γαλανός αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου, ο Χρήστος Παπατούσης τοπικός σύμβουλος, ο Ντίνος Μπατσίρης Πρόεδρος ΔημΤΟ Έδεσσας, ο Γιάννης Τριανταφυλλίδης από τη ΔημΤΟ Αριδαίας, η Βασιλεία Ιωαννίδου ΠΕ ΟΝΝΕΔ, καθώς επίσης και οι πολιτευτές Νίκη Ποζίδου και Στάθης Φουντικίδης. Ενώ οι Βουλευτές Γιώργος Καρασμάνης και Διονύσης Σταμενίτης έστειλαν αντιπροσώπους.

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε ο Ρίζος Θοδωρής Χαδούλης, Τομεάρχης Νεανικής Επιχειρηματικότητας της ΟΝΝΕΔ και στην εκδήλωση παραυρέθηκε ο Τομεάρχης Πολιτικού Σχεδιασμού ΟΝΝΕΔ Βασίλης Γακόπουλος και οι σύνεδροι της ΟΝΝΕΔ, Άκης Αργυρός και Αθήνα Τσιτιρίδου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φοιτητές του ΑΠΘ φίλοι του Αλέξανδρου Πασχάλη που τίμησαν την εκδήλωση.

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here