Ο Νίκος Καραμανλής καινοτομεί και πάλι. Με τη σφραγίδα του Νίκου Ελευθερόγλου

Ακόμη μια πρωτοβουλία καινοτομίας από τον Νίκο Καραμανλή, που έχει καταφέρει να αντέξει στη φθορά, και παρά την υποχώρηση που καταγράφει τα τελευταία χρόνια ο έντυπος Τύπος, ο ίδιος, με το “Παρασκήνιο” και την “Καρφίτσα” να διατηρεί αξιοσημείωτη παρεμβατικότητα. Και αντίστοιχες κυκλοφοριακές επιδόσεις.
Ο εκδότης του “Παρασκηνίου” κάνει ακόμη ένα βήμα μπροστά. Και με τη σφραγίδα του Νίκου Ελευθερόγλου, υπό τη διεύθυνση του οποίου το “Παρασκήνιο” έχει αλλάξει πίστα τον τελευταίο χρόνο, με πρωτοσέλιδα που κερδίζουν τις εντυπώσεις και μάχιμο-ζωηρό ρεπορτάζ που κερδίζει τους αναγνώστες, προχωρεί στην έκδοση της “εφημερίδας της νέας εποχής”.
Με τίτλο-ταυτότητας “Political”, από τις 17 Νοεμβρίου και κάθε μέρα, από Τρίτη μέχρι και Σάββατο, η εφημερίδα θα βρίσκεται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του αναγνώστη, εμπλουτίζ0ντας με πλούσια θεματολογία την παρουσία της.
Δίπλα στον εκδότη Νίκο Καραμανλή και τον διευθυντή Νίκο Ελευθερόγλου, βρίσκονται οι έμπειροι Γιάννης Κορωναίος και Βασίλης Ταλαμάγκας, ως διευθυντής σύνταξης και σύμβουλος έκδοσης αντίστοιχα, ενώ στην ομάδα των αρθρογράφων ξεχωρίζουν τα ονόματα των Γιάννη Παπουτσάνη, Αντώνη Αντωνόπουλου, Αμαλίας Κάτζου, Σπύρου Μουρελάτου, Λουκά Γεωργιάδη.

 

Μανώλης Κομνηνός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here