Ο Γιώργος Τσούκαλης τιμήθηκε στα «Βραβεία Art & Art Magazine»

Η λαμπρή εκδήλωση των βραβείων πολιτισμού του «Art & Art Magazine» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Πολεμικό Μουσείο την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021.

Τιμήθηκαν σπουδαίες προσωπικότητες για την προσφορά τους στην τέχνη στον πολιτισμό στην κοινωνία και στον άνθρωπο με το Art & Art Magazine να αφήνει το ηχηρό αποτύπωμά του στην κοινωνία και τον πολιτισμό μας. Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν ο Γιώργος Τσούκαλης ο οποίος τιμήθηκε για τον 30ετη αγώνα του ενάντια στην αρχαιοκαπηλία και ο οποίος αφιέρωσε το βραβείο του στον αείμνηστο φίλο του δημοσιογράφο Γιώργο Μπέρτσο ο οποίος τον ώθησε να ασχοληθεί ενεργά με την καταπολέμηση αρχαιοκαπηλίας.

Η Ζήνα Κουτσελίνη η οποία τιμήθηκε για το πολιτιστικό της έργο αφιέρωσε το βραβείο που παρέλαβε στον εκλιπόντα συνάδελφο της Γιώργο Καραιβαζ. Βραβεύτηκαν επίσης ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο μουσικοσυνθέτης Θανάσης Πολυκανδριώτης, ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης, ο τραγουδιστής – λυράρης Βασίλης Σκουλάς, ο γλύπτης Ιωάννης Μπάρδης, ο μαέστρος μουσικός Σταύρος Σολωμός και ο μουσικοπαιδαγωγός καθηγητής Γιάννης Μακρής.

Παρευρέθηκαν εξέχουσες προσωπικότητες όπως η Ειρήνη Νταϊφά ο επίτιμος υπαρχηγός της Ελ. Ας. Γιάννης Ραχωβίτσας, ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών Βλάσης Βάλατσος, ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Νίκος Καρακούκης, ο πρόεδρος του Silver Alert Γεράσιμος Κουρούκλης, ο αντιστράτηγος Μανώλης Γρηγοράκης, ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Κριμιζάκης, ο συνθέτης και παραγωγός Μαυρίκιος Μαυρίκιου, και πλήθος κόσμου.

Την παρουσίαση της βραδιάς που είχε τηλεοπτική κάλυψη από Οpen τον Αντ1 και το Star έκανε η δημοσιογράφος Ελένη Τσαγκά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here