Ο Χρήστος Ξενίδης μας ετοιμάζει χαρμάνι ναργιλέ (Καρπούζι, μπλούμπερι, λεμόνι και πάγο) απολαμβάνοντας το στο «Duomo cafe bar»

Χρήσιμες συμβουλές

Tο καλύτερο είναι να καθαρίζετε την πίπα , αμέσως μετά τη χρήση της, έτσι ώστε ο καπνός στο μεταλλικό στέλεχος δεν θα έχει χρόνο να στεγνώσει και να αφήσει υπολείμματα. Επιπλέον, το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε όταν είστε έτοιμοι  να καπνίσετε ναργιλέ με τους φίλους σας, είναι να καθαρίζετε την πίπα . Στεγνή και καθαρή πίπα και μαρκούτσι δίνουν καλύτερο κάπνισμα . Βεβαιωθείτε ότι η πίπα είναι καθαρή πριν αρχίσετε το κάπνισμα, διαφορετικά θα έχετε πολύ άσχημη γεύση. 

Γεμίστε την εστία,  έτσι ώστε περίπου 1 ίντσα του μεταλλικού σωλήνα να είναι βυθισμένο κάτω από τη γραμμή νερού. Η περιοχή που απομένει πάνω από αυτό είναι εκεί που ο καπνός θα αναμειχθεί με τον αέρα και θ’ αρχίσει να ψύχεται. Εάν βάλουμε παρά πολύ νερό τότε δυσκολεύεται ν’ απορροφήσει τον καπνό και αφήνει λίγο χώρο στην ανάμειξη με τον αέρα, με αποτέλεσμα πολύ βαρύ καπνό. Συνδέστε την πίπα πάνω στη φιάλη. Ο μεταλλικός σωλήνας δεν πρέπει να συγχέεται με το μαρκούτσι.

Δείτε το βίντεο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here