Ψήφισμα της συγκέντρωσης που διεξήχθη στο Εργατικό Κέντρο Έδεσσας – Αλμωπίας

Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας, μετά από πρόσκληση της συντονιστικής επιτροπής «ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ SOS», αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας και ειδικά για την ελλιπή στελέχωση κλινικών και τμημάτων του.

2. Δηλώνουμε δημόσια την αμέριστη συμπαράσταση και ειλικρινή εμπιστοσύνη μας προς τους ιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και τους εργαζόμενους του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας και στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα τους.

3. Απαιτούμε:

Α. Την άμεση επαναλειτουργία της ΜΕΘ.

Β. Την εγκατάλειψη κάθε σκέψης συγχώνευσης του Νοσοκομείου, καθώς και κατάργησης κλινικών ή τμημάτων του Νοσοκομείου.

Γ. Την πλήρη κάλυψη των κενών θέσεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας και των Κέντρων Υγείας Αριδαίας, Σκύδρας & Άρνισσας.

Δ. Την ουσιαστική βελτίωση των παρεχόμενων δημόσιων υπηρεσιών υγείας και καλούμε όλους τους φορείς και τους πολίτες των Δήμων Έδεσσας, Αλμωπίας και Σκύδρας να συμμετέχουν στο μεγάλο συλλαλητήριο που διοργανώνουμε την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023, ώρα 13:00, στην πλατεία των μικρών καταρρακτών της Έδεσσας.

Το παρόν έδωσαν, ο επικεφαλής της παράταξης κοινωνία σε κίνηση Γιάννης Τσεπκεντζής, ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Μπάμπης Τσιτσάγκας, ο Πρ. Βουλευτής Γιάννης Σηφάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Ανεστάκης και η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κική Παπαδάκη.

Καλούμε όλους τους φορείς και τους πολίτες των Δήμων Έδεσσας, Αλμωπίας και Σκύδρας να συμμετέχουν στο μεγάλο συλλαλητήριο που διοργανώνουμε την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023, ώρα 13:00, στην πλατεία των μικρών καταρρακτών της Έδεσσας