Nissan

Η NISSAN  ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1974. Ο Αχιλλέας με την διορατικότητά του δημιούργησε μια από τις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων στον νομό Πέλλας.Θέτοντας σαν πρωταρχικό μας στόχο ,την δική σας εξυπηρέτηση προχωρήσαμε στην υλοποίηση της νέας κάθετης μονάδας ΝISSAN στον νομό.

note

Στα 11.000τ.μ. των εγκαταστάσεων μας θα βρείτε ένα ευχάριστο περιβάλλον με άνετο parking, έκθεση αυτοκινήτων,πλήρης οργανωμένο συνεργείο,τμήμα ανταλλακτικών-αξεσουάρ,τμήμα ασφαλειών,τμήμα ανταλλαγών και πωλήσεων μεταχειρισμένων.

qashqai

Τα υπερσύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε σε συνδυασμό πάντα με το εξειδικευμένο,έμπειρο τεχνικό προσωπικό, σας εξασφαλίζουν την καλυτερη δυνατη φροντιδα και εξυπηρετηση για το αυτοκινητο σας. Διαθέτουμε όλα τα μοντέλα NISSAN ετοιμοπαράδοτα,test drive,ενώ οι έμπειροι συνεργάτες βρίσκονται πάντα στην διάθεση σας,να εξυπηρετήσουν και να σας βοηθήσουν για την σωστή επιλογή.

np300

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

H NISSAN ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. διαθέτει σύγχρονο και εξοπλισμένο συνεργείο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ευρωπαικών προδιαγραφών. Η αποκλειστικότητα στον νομό, μας κάνει ακόμα πιο αντάξιους και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις των πελατών.

Ο υπεύθυνος του συνεργίου Καραπουλιτίδης Νικόλαος καθώς και το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό με την συνεχή μετεκπαίδευση και πολυετή πείρα, εγγυώνται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου συμβάλλοντας με την τεχνογνωσία τους στην άριστη φροντίδα του αυτοκινήτου σας.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ TEST DRIVE

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να δοκιμάσετε πριν την τελική σας απόφαση. Οδηγήστε προσεκτικά αλλά συγχρόνως βάλτε το αυτοκίνητο «σε δοκιμασία». Δείτε το πως συμπεριφέρεται σε ανηφόρες, ανώμαλες επιφάνειες, δύσκολες στροφές. Δοκιμάστε την επιτάχυνση και τα φρένα και εάν είναι δυνατόν οδηγήστε σε αυτοκινητόδρομο όπου μπορείτε να αναπτύξετε μεγαλύτερες ταχύτητες.

lcvs

Χρησιμοποιήστε τον κλιματισμό, το στερεοφωνικό και γενικά διαπιστώστε πόσο εύκολος είναι ο χειρισμός τους την ώρα που οδηγείτε. Επίσης, ελέγξτε την ορατότητα και το επίπεδο θορύβου στην καμπίνα επιβατών. Όταν έχετε λάβει υπόψη σας όλα τα παραπάνω, θα είστε προετοιμασμένοι ώστε η αναζήτηση του μελλοντικού σας αυτοκινήτου να είναι ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό ταξίδι. Ο συνοδός-πωλητής είναι στη διάθεσή σας και το μόνο που χρειάζεται είναι να τον εκμεταλλευτείτε. Καλέστε μάς για να μας ενημερώσετε για το μοντέλο που ενδιαφέρεστε και εμείς θα σας κλείσουμε ένα ραντεβού, για να σας φέρουμε πιό κοντα στο επόμενο αυτοκίνητο σας.

xtrail

TO NISSAN ΜΟΥ

Στη Nissan θέλουμε να απολαμβάνετε το αυτοκίνητό σας χωρίς καμία έγνοια. Για τον λόγο keysαυτό παρέχουμε την Πανευρωπαϊκή Εγγύηση Nissan σε κάθε καινούργιο αυτοκίνητο που πωλείται, ταξινομείται και λειτουργεί στις χώρες της Ευρώπης, όπου υπάρχουν Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία Nissan. Στα πλαίσια της χρονικής περιόδου ή των χιλιομέτρων που καθορίζονται πιο κάτω, το Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο θα επισκευάσει ή θα αντικαταστήσει δωρεάν εκείνα τα εξαρτήματα που βρέθηκαν να είναι ελαττωματικά ως προς το υλικό ή την τοποθέτησή τους από τον κατασκευαστή.

  • Τύπος Εγγύησης Έτη*/ Χιλιόμετρα*
  • Εγγύηση Νέου Αυτοκινήτου 3 / 100.000
  • Βοήθεια Nissan (Οδική Βοήθεια) 3 / χωρίς περιορισμό
  • Εγγύηση Χρώματος 3 / χωρίς περιορισμό
  • Εγγύηση Διάτρησης από Διάβρωση 6 ή 12 / χωρίς περιορισμό
  • Εγγύηση Γνήσιων Ανταλλακτικών & Αξεσουάρ 1 / χωρίς περιορισμό

*Διάρκεια κάλυψης (έτη ή χιλιόμετρα, όποιο από τα δύο λήξει πρώτο)

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το Βιβλίο Εγγύησης και Αρχείο Συντήρησης του αυτοκινήτου σας ή καλέστε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στo τηλέφωνο 210.3489.313

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : Εάν το Nissan σας είναι ηλικίας κάτω των τριών (3) ετών και έχει διανύσει λιγότερα από 100.000 χιλιόμετρα, σας παρέχεται η δυνατότητα Επέκτασης της Εργοστασιακής Εγγύησης για 2 ή 3 επιπλέον έτη και 20.000 ή 50.000 επιπλέον χιλιόμετρα.

*δεν ισχύει για τα βαρέα οχήματα (Atleon / Cabstar)

Η εικόνα ίσως περιέχει: αυτοκίνητο και κείμενο

Η NISSAN ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε πλεον με νέες εγκαταστάσεις στο κέντρο του νομού, στο 4o χλμ. Σκύδρας-Αριδαίας.

 

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.
4ο χλμ Σκύδρας – Αριδαίας
Τ.Κ. 58500, Σκύδρα
Τηλ: 23810 88542, 88402
Fax: 23810 88291
e-mail: [email protected]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here