Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα:

«Νέες Προοπτικές – Χρηματοδότηση ΜΜΕ Επιχειρήσεων από την Εθνική Τράπεζα»

Το Κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Έδεσσα στο πλαίσιο της συνεχούς, πλήρους και έγκυρης ενημέρωσης των πελατών της, διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα με θέμα: «Νέες Προοπτικές – Χρηματοδότηση ΜΜΕ Επιχειρήσεων από την Εθνική Τράπεζα», την Δευτερα 23 Σεπτεμβρίου 2019.

Εξειδικευμένα στελέχη του Κέντρου Πιστοδοτήσεων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης και της Υποδιεύθυνσης Ανάπτυξης Πελατείας Διεύθυνσης Δικτύου της Εθνικής Τράπεζας, ενημέρωσαν τους παρευρισκομένους επιχειρηματίες, για τις δυνατότητες πρόσβασής τους στην τραπεζική χρηματοδότηση, καθώς και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που παρέχει η τράπεζα, τα οποία είναι κατάλληλα διαμορφωμένα και προσαρμοσμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Στην Ημερίδα παραβρέθηκαν οι:

Ο ΠPOIΣTAMENOΣ ΔI. ΔI. III KOΣ ΠANTAZHΣ XPHΣTOΣ, Ο ΠEPIΦEPEIAKOΣ Δ/NTHΣ ΛOYTZIΔHΣ ΣTYΛIANOΣ, Ο Δ/NTHΣ XPHMATOΔOTIKΩN KENTPΩN ΘEΣ/NIKHΣ ZAΨAΛHΣ ΔHMHTPHΣ, OI YΠOΔ/NTEΣ, ΓPHΓOPOYΔH EΛENH KAI ΣTPATIΔHΣ AΛEΞANΔPOΣ.

EK MEPOYΣ THΣ EΘNIKHΣ Leasing, Ο AΛEΞIAΔHΣ ΣABBAΣ KAI EK MEPOYΣ THΣ YΠOΔ/NΣHΣ ANAΠTYΞHΣ ΠEΛATEIAΣ Ο MΠAΛATΣOYKAΣ AΘANAΣIOΣ.

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here