Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα <<Η σημασία της κλινικής εικόνας στη διάγνωση των νοσημάτων του στόματος-ο οδοντίατρος στην πρώτη γραμμή>>, που διοργανώθηκε από τον Ο.Σ.Πέλλας την Κυριακή 27-11-2022 στην Έδεσσα και συγκεκριμένα στην αίθουσα τελετών της πρώην Νομαρχίας Πέλλας.

 Τα μέλη του Ο.Σ.Πέλλας ενημερώθηκαν από τους εξαίρετους ομιλητές για τα νέα δεδομένα στις βλάβες και τα νοσήματα του στόματος που αφορούν στην κλινική εικόνα, στην εξέταση, στην πρόγνωση και στη θεραπεία των νοσημάτων από το θεράποντα οδοντίατρο.

  Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Εργαστήριο Στοματολογίας του Οδοντιατρικού Τμήματος του Α.Π.Θ. και την Ελληνική Εταιρεία Στοματολογίας. Ως ομιλητές παρέστησαν ο Δ/ντης του Εργαστηρίου Στοματολογίας της Οδοντιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. και Πρόεδρος της Σχολής Καθηγητής κ. Αθανάσιος Πουλόπουλος, ο Αναπληρωτής καθηγητής κ. Ανδρεάδης Δημήτριος, ο Διδάκτωρ κ. Καλλιδατίδης Αντώνιος και οι υποψήφιοι Διδάκτορες κ.κ. Στεργιάδου Ευφημία, Παπαδόπουλος Πέτρος, Ζήσης Βασίλειος και Παρχαρίδης Ευάγγελος.

  Το Δ.Σ. του Ο.Σ.Πέλλας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τόσο τους ομιλητές και τους συμμετέχοντες συναδέλφους για την παρουσία τους, όσο και την Αντιπεριφέρεια Πέλλας για τη φιλοξενία και δεσμεύεται για επόμενες εκδηλώσεις με εξίσου ενδιαφέρουσα θεματολογία.

για το Δ.Σ.

ο πρόεδρος

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΔΕΜΙΡΗΣ

ο γ.γραμματέας

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΣΤΑΛΙΚΑΣ