Η συγγραφέας Γιολάντα Τσορώνη-Γεωργιάδη παρουσίασε το νέο της βιβλίο στο 2ο Δημοτικό σχολείο Έδεσσας.

Οι μαθητές από το 2ο, το 5ο, και το 11ο νηπιαγωγείο Έδεσσας μαζί με τους μαθητές της Α΄ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας, την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη συγγραφέα Γιολάντα Τσορώνη-Γεωργιάδη η οποία με το μοναδικό αφηγηματικό της στυλ παρουσίασε το νέο της βιβλίο «Ο Μέγας Μελομακάρων που μελοκαμάρωνε» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Σαββάλας. Με ευφάνταστο τρόπο και μέσα από διαδραστικά παιχνίδια η συγγραφέας, με την πολύχρονη πείρα της εκπαιδευτικού, «πέρασε» στα παιδιά το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων που είναι το μοίρασμα και η αγάπη και διασκέδασε μικρούς και μεγάλους.

Πλουσιοπάροχα τα δώρα που μοίρασε σε όλους τους μαθητές, αλλά και τα βιβλία της που χάρισε στα σχολεία μας. Η επιτυχία της εκδήλωσης οφείλεται στο Βιβλιοπωλείο Κράλλη που όπως πάντα διοργανώνει άψογα τις βιβλιοπαρουσιάσεις και δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους όχι μόνο να γνωρίσουν από κοντά αγαπημένους συγγραφείς αλλά και να αγαπήσουν το βιβλίο.

 

Η συγγραφέας Γιολάντα Τσορώνη-Γεωργιάδη δίνει συνέντευξη στους μαθητές της Ε2 τάξης του 2ου Δημοτικού σχολείου Έδεσσας.

Χαμογελαστή η συγγραφέας Γιολάντα Τσορώνη-Γεωργιάδη, μετά την παρουσίαση του βιβλίου της «Ο Μέγας Μελομακάρων που μελοκαμάρωνε», την Τρίτη 12/12/2018 έδωσε συνέντευξη στους μαθητές της Ε2 τάξης του 2ου δημοτικού σχολείου Έδεσσας για το άρθρο της σχολικής μας εφημερίδας. Οι μαθητές μας είχαν αγωνία να γνωρίσουν από κοντά τη συγγραφέα, μιας και είχαν διαβάσει αρκετά από τα βιβλία της και να μάθουν διάφορα πράγματα για τη ζωή της. Μέσα από εύστοχες ερωτήσεις έμαθαν προσωπικές πληροφορίες όπως για το που γεννήθηκε, που μεγάλωσε, τις σπουδές που έκανε, τα βιβλία που έγραψε, τις πηγές έμπνευσής της, την ιδιαίτερη αγάπη που τρέφει για τα ζώα, τους αγαπημένους της συγγραφείς και άλλα πολλά.

Η συγγραφέας ακούραστη, απάντησε όχι μόνο σε όλες τις ερωτήσεις των παιδιών, αλλά με την ευχέρεια λόγου που τη διακρίνει και την έκδηλη αγάπη της προς τα παιδιά μίλησε και για ένα σωρό άλλα πράγματα κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των μαθητών μας. Αν και συνταξιούχος, δε σταμάτησε στιγμή να είναι μια υπέροχη δασκάλα, τονίζοντας ιδιαίτερα τη σημασία της φιλαναγνωσίας και το πόσο υπέροχο είναι να «ταξιδεύεις» μέσα από ένα βιβλίο. Η συνέντευξη δόθηκε στο φιλόξενο χώρο του Βιβλιοπωλείου Κράλλη το οποίο ευχαριστούμε πολύ για τη δυνατότητα που έδωσε στους μαθητές μας να γνωρίσουν από κοντά το μαγικό κόσμο των βιβλίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here