Η πρωτοποριακή εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος του συνδυασμού ΄΄Ενωτική Δράση΄΄του υποψήφιου Δήμαρχου Αντώνη Ρυσάφη, στον αρχαιολογικό χώρο του Λόγγου Έδεσσας. 

Με πρωτοποριακό και πρωτότυπο τρόπο η »ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ» του Αντώνη Ρυσάφη παρουσίασε το πρόγραμμά της για την περίοδο 2019-2023. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε σε ανοιχτή συγκέντρωση μπροστά από τον αρχαιολογικό χώρο Λόγγου Έδεσσας, χθες Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Θα ακολουθήσει βίντεο με την παρουσίαση του προγράμματος

Με φόντο το ειδυλλιακό, απαράμιλλου φυσικού κάλλους τοπίο και ιστορικής αξίας Αρχαιολογικό χώρο του Λόγγου, πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 08/05/2019 για πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου, εκδήλωση που αφορά ένα ολοκληρωμένο και εμπεριστατωμένο πρόγραμμα από τον συνδυασμό »ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ».
Με θεματικές ενότητες για τις οποίες εργάστηκαν σύσσωμα τα μέλη του συνδυασμού και παρουσίασαν στο κοινό το οποίο κατέκλυσε το χώρο και που αφορούν την Καθημερινότητα, τον Αθλητισμό, την Παιδεία, τον Τουρισμό, το Περιβάλλον κ.α.
Με αίσθημα ευθύνης, όραμα και σεβασμό στον πολίτη.
Με προτάσεις ανάπτυξης, αποφασιστικότητα και δέσμευση υλοποίησης στόχων.
Με ψυχή, όρεξη για δουλειά και συλλογικότητα.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος Δήμαρχος Έδεσσας Αντώνης Ρυσάφης σε κλίμα συγκίνησης αλλά παράλληλα και νικηφόρο, κλείνοντας, ευχαρίστησε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, τονίζοντας για ακόμα μία φορά τη σημειολογία του ορισμού «ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here