Η Έδεσσα & η Ορεινή Πέλλα συμμετέχει στην έκθεση τουρισμού PHILOXENIA 2022 στην Θεσσαλονίκη

Ο Δήμος Έδεσσας συμμετέχει στην φετινή έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2022 στο εκθεσιακό κέντρο της Θεσσαλονίκης (18-20 Νοεμβρίου) προβάλλοντας μέσα τον τουρισμό εμπειρίας, τα αξιοθέατα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Ορεινής Πέλλας. Η εκθεσιακή συμμετοχή της Έδεσσας οργανώνεται μέσα από την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Έδεσσας.

Στην φετινή εκθεσιακή παρουσία της Έδεσσας & της Ορεινής Πέλλας οργανώνονται μια σειρά από δράσεις με κεντρικό θέμα τον τουρισμό 365 ημερών στην Έδεσσα και Ορεινή Πέλλα, τις 4 εποχές, τα οργανωμένα αξιοθέατα και τις ποιοτικές τουριστικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις τοπικών προϊόντων γαστρονομίας. Παράλληλα θα υπάρχει και ανάδειξη τοπικών προϊόντων από την ευρύτερη περιοχή.

Ο προορισμός Έδεσσα & Ορεινή Πέλλα παρά την δύσκολη περσινή περίοδο είναι έτοιμος και οργανώνεται καλύτερα με τρόπο ώστε τα περισσότερα οφέλη να γυρνούν στην τοπική κοινωνία, να διευκολύνεται η επιχειρηματικότητα, η αποτελεσματικότητα και η βιωσιμότητα. Κοινός στόχος όλων είναι ο 12μηνος θεματικός τουρισμός εμπειρίας μέσα από τον συνδυασμό υπηρεσιών που δημιουργούν για τον επισκέπτη αξέχαστες και μοναδικές στιγμές.

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου ώρα 4μμ στο κεντρικό περίπτερο της έκθεσης (Περίπτερο 15) θα παρουσιαστεί οι Δρόμοι του Νερού μέσα από την κάρτα πόλης της Έδεσσας της EdessaCityCard παρουσία του δημάρχου Έδεσσας κ.Δημήτρη Γιάννου και της προέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Έδεσσας κ.Νατάσας Ιατρίδου. Η παρουσίαση θα γίνει από τον υπεύθυνο τουρισμού Δρ.Ευάγγελο Κυριακού καθώς επίσης και από την ειδική στα περιβαλλοντικά θέματα κ.Ειρήνη Σκούλη, με ανοιχτή πρόσκληση στο κοινό και τους επαγγελματίες να γνωρίσουν από κοντά την περιοχή. Τα εξειδικευμένα στελέχη της επιχείρησης μαζί με Εδεσσαίους εθελοντές θα παρουσιάσουν όλους τους επισκέψιμους χώρους και φυσικά την τιμητική του θα έχει το νέο Κέντρο Πληροφόρησης με την Έκθεση Φυσικής Ιστορίας στον Υδροβιότοπο Άγρα-Βρυτών-Νησίου. Όσοι από τους επαγγελματίες της περιοχής επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ.Κατερίνα Δέλλιου. Πληροφορίες Συμμετοχής στο Κέντρο Πληροφόρησης Έδεσσας 2381020300 Καθημερινά και ΣΒΚ 10πμ-4μμ

/ Photo & Text : FB Edessa Tourist Information Center

Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Έδεσσας – www.edessacity.gr – FB Edessa Tourist Information Center