Γνωρίστε την υποψήφια Σύμβουλο Κοινότητας Έδεσσας Ελένη Σιαπαλίνη

Γεννήθηκε το 2001 στην Έδεσσα, όπου μεγάλωσε και κατοικεί μόνιμα. Γονείς της είναι ο Χριστόδουλος Σιαπαλίνης και η Σταυρούλα Κοντογεώργη και έχει έναν μικρότερο αδερφό τον Γιάννη.

Πρόσφατα, ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Τμήμα Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ταυτόχρονα, παρακολουθεί μαθήματα Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας.

Ως νέος άνθρωπος και λογοθεραπεύτρια, έχει αναπτύξει μια βαθιά ευαισθησία για τα άτομα με διαταραχές, δυσκολίες και αναπηρίες.

Η αφοσίωσή της προς την πόλη και η αποφασιστικότητά της να συμβάλει στην ευημερία της αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της ταυτότητάς της. Στόχος της είναι να αφιερώσει όλες τις δυνάμεις της προς όφελος της πόλης μας και των συμπολιτών μας. Πιστεύει ανεπιφύλακτα ότι η Έδεσσα μπορεί να ηγηθεί σε όλους τους τομείς, ακολουθώντας μια πορεία ανάπτυξης που θα φέρει οφέλη σε κάθε συμπολίτη μας.

Για αυτούς τους λόγους, αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα ως Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Έδεσσας, με τον συνδυασμό «Συνεργασία Ευθύνης», υπό την ηγεσία του κ. Γιάννη Μουράτογλου. Βασική προϋπόθεση της απόφασής της να συμμετάσχει στις επικείμενες εκλογές είναι το κοινό όραμα, οι γνώσεις, ο ζήλος και η αγάπη για την πόλη που ζούμε.