Ανακοινώθηκαν από την ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τα ψηφοδέλτια για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές στην πλειονότητα τους. Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο στην Πέλλα αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του προέδρου Αλέξη Τσίπρα και του Κόμματος μας.

Θα δώσουμε, μαζί με τους συνυποψηφίους μου, την πολιτική μάχη για την πολιτική αλλαγή, για Δικαιοσύνη Παντού, για κυβέρνηση συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων του τόπου από την κάλπη της απλής αναλογικής.

Για την απαλλαγή από την κυβέρνηση της ακρίβειας, της αισχροκέρδειας, των δισεκατομμυρίων υπερκερδών των λίγων ισχυρών σε βάρος της κοινωνικής πλειοψηφίας, των πλειστηριασμών, των 10 δις αναθέσεων σε κολλητούς και ημέτερους, της υποβάθμισης του δημόσιου χώρου στη Υγεία, στην παιδεία και παντού, της καταρράκωσης των θεσμών και της δημοκρατίας, της εγκατάλειψης του αγρότη και του κτηνοτρόφου, της φτωχοποίησης των μικρομεσαίων και των επαγγελματιών, της κατάργησης της ενεργειακής δημοκρατίας.

Να αντιστρέψουμε την οπισθοχώρηση της Πέλλας, την εγκατάλειψη όλων όσων καταφέρουμε να ωριμάσουμε την περίοδο της διακυβέρνησης μας. Της Πέλλας που χόρτασε απο μεγάλα λόγια και από υποσχέσεις, που δεν είδε κανένα έργο να πραγματοποιείται την χαμένη τετραετία Μητσοτάκη, που είδε όλα να παραπέμπονται πομπωδώς και με φανφάρες στο αόριστο και ασαφές μέλλον την ίδια στιγμή που τα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας και οι κοινωνικές υπηρεσίες υποβαθμίστηκαν και δεν μπόρεσαν να εκτελέσουν ούτε τα έργα που είχαν εγκριθεί από την περίοδο της διακυβέρνησης μας.

Έχουμε και έχω δώσει δείγματα γραφής την περίοδο από το 2015 ως το 2019 που οι πολίτες της Πέλλας μου έκαναν την τιμή να μου εμπιστευτούν την εκπροσώπηση τους στο Κοινοβούλιο ( αξονικοί τομογράφοι, τεχνητό νεφρό, λύση του «ΑΘΗΝΑ», ΕΚΑΒ στην Αλμωπία, έγκριση συνοριακής εισόδου-εξόδου, χρηματοδότηση Δήμων και πολλά άλλα).

Με την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την καθημερινή τριβή μέσω του επαγγέλματος μου με την οικονομία και την κοινωνία της Πέλλας, με την επαφή με όλα τα κοινωνικά στρώματα και με την γνώση των προβλημάτων θα βρεθώ κοντά στον καθένα και στην καθεμιά, κοντά στις συλλογικότητες με μόνο στόχο την βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών, την Δικαιοσύνη Παντού, την ενίσχυση των κοινωνικών δομών, την αναδιανομή προς όφελος της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας.

Για την Νίκη του λαού στην επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων του τόπου για να φύγει η Δεξιά και να έλθει η κοινωνία στο προσκήνιο