Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στο Επιμελητήριο Αχαΐας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα της εταιρείας p-consullting.gr με θεμα την «Εξαφάνιση ατόμων στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Αίτια και Παρεμβάσεις».
Σκοπός της ημερίδας ήταν να ενημερώσει σε ό,τι αφορά το φαινόμενο των εξαφανίσεων ανηλίκων και ενηλίκων αλλά και να αναζητήσει τα αίτια του φαινομένου και πως αυτά αντιμετωπίζονται.

Ο Γεώργιος Τσούκαλης Ιδιωτικός Ερευνητής, Σύμβουλος Πολιτιστικής Κληρονομιάς UNESCO Πειραιώς και Νήσων εκπροσωπώντας την εθελοντική ομάδα ΟΦΚΑΘ ανέπτυξε και ανέλυσε επιτυχώς το θεμα «Η συμβολή των ΜΜΕ στις εξαφανίσεις». Το παρόν έδωσαν επίσης ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος: Πρόεδρος Δ.Σ. Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ο Γεράσιμος Κουρούκλης: Διοικητής Υπηρεσίας «Silver Alert», η Καλομοίρα Μπαζέλη: Κοινωνιολόγος – Εγκληματολόγος ο Απόστολος Βεΐζης: Διευθυντής Προγραμμάτων των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και η Χαριτίνη – Μαρία Σκουλίδη και ο Παναγιώτης Γ. Αναστασόπουλος εκπροσωπώντας την p-consulting.gr.

Η ημερίδα έγινε στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Έργου Erasmus+ LOST – “Learning Opportunities, Instruments and Investigation Techniques to fight the Growing Phenomenon of Missing People in Europe”, εταίρος του οποίου στην Ελλάδα είναι η p-consulting.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here