Με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας κ. Πέτρο Περδικάτση, είχε συνάντηση χθες (24/9/19) ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, στο γραφείο του, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής ευχήθηκε «καλή θητεία» στον κ. Τζαμτζή ενώ και ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας του ευχήθηκε «να έχει υγεία, δύναμη και επιτυχία στα νέα του καθήκοντα», καθώς ο κ. Περδικάτσης ανέλαβε την Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας εδώ και λίγες μόνον ημέρες.

Η συνάντηση των δύο ανδρών ήταν σε φιλικό και συνεργατικό κλίμα, συζητώντας για θέματα κοινού ενδιαφέροντος Αστυνομίας και Περιφέρειας που επηρεάζουν την ασφάλεια και ποιότητα ζωής στην Πέλλα. Συγκεκριμένα, συζήτησαν για την κατάσταση του οδικού δικτύου της Πέλλας, τις δυνατότητες κυκλοφοριακών ρυθμίσεων με στόχο την ασφαλέστερη διακίνηση προσώπων και αγαθών, την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε κυκλοφοριακά θέματα κ.ά. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η συντήρηση του οδικού δικτύου (ασφαλτοστρώσεις, κοπή χόρτων, σήμανση, φωτισμός, καθαριότητα), που είναι πολύ σημαντική για τον περιορισμό των ατυχημάτων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της ΠΕ Πέλλας.

Όπως επισήμανε ο κ. Τζαμτζής, «με τον Αστυνομικό Διευθυντή μάς συνδέει φιλία, ενδιαφέρον και αγάπη για τον τόπο και τους πολίτες της Πέλλας. Έτσι, η συνάντησή μας δεν ήταν εθιμοτυπική, αλλά συνάντηση ουσίας και συνεργασίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here