Επικράτηση Αντώνη Ξυλουργίδη στον Δήμο Έδεσσας ενόψει συνεδρίου ΠΑΣΟΚ

Μια νύχτα για γερά νεύρα ήταν η χθεσινή αφού η κάλπη για την ανάδειξη οργάνων και συνέδρων του ΠΑΣΟΚ στην Έδεσσα έκλεισε στις 9 το βράδυ αντί στις 7.

Πολλά τα παράπονα για την αργή διαδικασία με ευθύνη της εφορευτικής επιτροπής αφού ο κόσμος έπρεπε να περιμένει τουλάχιστον 40 λεπτά για να ψηφίσει. Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί τα τελικά αποτελέσματα για την ΝΕ ΠΑΣΟΚ Πέλλας αφού η καταμέτρηση συνεχιζόταν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στην Έδεσσα εξελέγησαν οι σύνεδροι με πρώτο σε σταυρούς τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Αντώνη Ξυλουργίδη ο οποίος έλαβε 165 σταυρούς, δεύτερο τον Ιγνάτη Κετσιτζίδη που έλαβε 145 σταυρούς, τρίτη την Κική Παπαδάκη με 132 σταυρούς και άλλους 7 συνέδρους που θα εκπροσωπήσουν τον δήμο στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ στις 20-22 Μαΐου.

Η χθεσινή αναμέτρηση ήταν μια μάχη που έδειξε αλλαγή νοοτροπίας έναντι των στελεχών που παραδοσιακά κατείχαν θέσεις στο ΠΑΣΟΚ. Στην πενταμελή δημοτική οργάνωση του κόμματος αναδείχθηκαν κατά σειρά Σαββούρας Παναγιώτης με 159 σταυρούς, Καϊλίδης Βασίλειος με 138 σταυρούς, Τζιάκος Θωμάς με 119 σταυρούς, Χατζηλιάδης Θωμάς με 96 σταυρούς και Οσλοβίτου Χρυσούλα με 51 σταυρούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here