ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τη λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς

Ο Δήμος Έδεσσας ενημερώνει τους πωλητές της λαϊκής αγοράς, καθώς και το καταναλωτικό κοινό, ότι με την αρ. 56418/14-9-2020 Κ.Υ. Απόφαση (ΦΕΚ Β΄), αποφασίστηκε η αντικατάσταση του μέτρου της προσωρινής αναστολής λειτουργίας λαϊκών αγορών. Οι λαϊκές μας αγορές θα μπορούν να επαναλειτουργήσουν με το μέτρο της εκ περιτροπής προσέλευσης των πωλητών στις λαϊκές αγορές του Δήμου Έδεσσας. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, εγκρίθηκε η ίδρυση «παράλληλων» λαϊκών αγορών σε Έδεσσα και Άρνισσα, με αποτέλεσμα να δραστηριοποιηθούν στις λαϊκές αγορές ΟΛΟΙ οι πωλητές.

Τόσο η ακύρωση του μέτρου της προσωρινής αναστολής της λειτουργίας των λαϊκών μας αγορών, όσο και η ίδρυση «παράλληλων» λαϊκών αγορών σε Έδεσσα και Άρνισσα, οφείλονται σε συστηματική δουλειά και οργανωμένη προσπάθεια από την πλευρά του Δήμου Έδεσσας. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, ανέφερε σε πολλές συνεντεύξεις και παρεμβάσεις του στα μέσα ενημέρωσης τον αρνητικό οικονομικό αντίκτυπο που θα είχε στους παραγωγούς και την τοπική κοινωνία η συνέχιση του μέτρου, ενώ ταυτόχρονα η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου έκανε μία σημαντική προσπάθεια για την δραστηριοποίηση όλων των πωλητών με την ίδρυση «παράλληλων» λαϊκών αγορών.

Το σίγουρο είναι ότι η επαναλειτουργία των λαϊκών μας αγορών και μάλιστα με όλους τους πωλητές θα πρέπει να συνοδευτεί από επίδειξη σύνεσης και ευθύνης των πωλητών, αλλά και των επισκεπτών των λαϊκών αγορών, καθώς ισχύει η υποχρέωση χρήσης μάσκας και διατήρησης απόστασης μεταξύ των πάγκων μήκους πέντε (5) μέτρων.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η πολύ ευχάριστη είδηση της λειτουργίας της λαϊκής αγοράς στην πόλη μας , μια μικρή ανακούφιση για τους χειμαζομενους αγρότες και μικρούς ελεύθερους επαγγελματίες της περιοχής μας δυστυχώς πνίγηκε από την γνωστοποίηση της παράτασης του περιορισμού των ελευθεριών μας μέχρι ,30/9 ( και έχει ο Θεός…) και την φρικιαστική δήλωση του απίθανου ουρανοκατεβατου Πέτσα ότι θα μας ξαναμαντρωσουν σαν τα πρόβατα και θα μας στερήσουν τον Χριστό μας για να μας » σώσουν» από τον Ιό… Θα ήθελα να πω σε όλους αυτούς που χωρίς να τους έχει δώσει ΚΑΝΈΝΑΣ την εξουσιοδότηση έχουν μετατρέψει εμάς και τα παιδιά μας σε θλιβερά πειραματόζωα και μας έχουν στερήσει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τον αυτοσεβασμό , ότι για κάποιους από μας ( και πιστέψτε με είμαστε πολλοί), μια άθλια επιβίωση χωρίς Χριστό , χωρίς ελευθερία , χωρίς αξιοπρέπεια δεν έχει καμιά αξία και ας ακούγεται αυτό γραφικό η ψεύτικο. Σε κάθε περίπτωση δίνω συγχαρητήρια στον Δήμαρχο μας κύριο Δημήτρη Γιάννου που με τον καθημερινό αγώνα που δίνει δείχνει ότι υπάρχουν ακόμα πολιτικά πρόσωπα με σύνεση και ευαισθησία. Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία και παρακαλώ να αναρτηθεί αυτή μου η απάντηση στον ιστότοπο σας. Καλό σας βράδυ , Κυριάκος Κωφιδης ένας convidiot από την Έδεσσα….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here