Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του Σακχαρώδη Διαβήτη το πρώτο ΕΠΑΛ Έδεσσας-ΕΚ πραγματοποίησε ενημερωτική εκδήλωση σήμερα Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Δήμου Έδεσσας στις 10:30 το πρωί.

Ομιλητής ο Θεόδωρος Φελέκης, ειδικός παθολόγος, επιστημονικός συνεργάτης διαβητολογικού κέντρου Ν. Παπανικολάου Θεσ/νικης και μέλος μεταπτυχιακού προγράμματος ΄΄Διαβήτης & Παχυσαρκία 2019-2021΄΄ Ιατρικής σχολής Αθηνών

Ομιλήτρια όσον αφορά την διατροφή στον Σακχαρώδη Διαβήτη ήταν η Αρβανίτη Αικατερίνη, Διατροφολόγος- Διαιτολόγος με εξειδίκευση στις διατροφικές διαταραχές και την παχυσαρκία. Με τις γνώσεις της ενημέρωσε το κοινό για την σημασία της Μεσογειακής Διατροφής και τους διατροφικούς στόχος στην θεραπεία του σακχαρώδη διαβήτη.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν οι: Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου, Χασιώτης Νικόλαος, η διευθύντρια του ΕΠΑΛ Έδεσσας, Γεσθημανή Τερζανίδου, ο διευθυντής εργαστηριακού κέντρου Κεχαγιάς Κώστας, ενώ παραβρέθηκαν οι : Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Μπαχαράκης Θωμάς, ο Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος και εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας.

     Συντονίστρια ήταν η μαθήτρια της Γ΄Λυκείου του ΕΠΑΛ Έδεσσας-ΕΚ, Νικολέτα Φιλάνδρου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here