Συνέντευξη υποψήφιας δημοτικής συμβούλου Φανής Θεοδώρου, στην Μυρσίνη Ανδρονίκου, στο »εδεσσαικος ΚΟΣΜΟΣ»

Ονομάζομαι Θεοδώρου Φανή και επικοινωνώ μαζί σας να σας ανακοινώσω την απόφασή μου να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Έδεσσας στις εκλογές της 26 Μαΐου 2019.

Προέρχομαι από αγροτική οικογένεια και είμαι περήφανη για αυτό. Ολοκλήρωσα την δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Έδεσσα και λίγα χρόνια αργότερα δημιούργησα μια όμορφη οικογένεια με έναν άνθρωπο με τον οποίο συνδεθήκαμε σε πολύ νεαρή ηλικία. Σύζυγος μου είναι ένας εξαίρετος επιχειρηματίας, ο Ντουμπάρατζης Ευστράτιος, με τον οποίο φέραμε στον κόσμο τρία υπέροχα παιδιά, τον Παναγιώτη ,την Παρασκευή και την Δήμητρα.

Στην διάρκεια των χρόνων αυτών μεγαλώνοντας τα παιδιά μου ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το ανήσυχο πνεύμα μου με οδήγησε να ασχοληθώ με την χειροτεχνία διατηρώντας ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι για μικρούς και μεγάλους στο κέντρο της πόλης. Στο εργαστήρι μου ερχόμενη σε καθημερινή επαφή με τους συνδημότες μου παρατηρούσα τις κουβέντες και τις παρατηρήσεις των συνδημοτών μου.

Έχοντας την διάθεση της προσφοράς και της συνεργασίας αποφάσισα για πρώτη φορά να συμμετέχω ενεργά αφού και στο παρελθόν η συμμετοχή μου σε συλλόγους και συνεταιρισμούς ήταν ενεργή η απόφαση μου αυτή δεν ήταν εύκολη και παρορμητική αλλά συνειδητοποιημένη. Νιώθω πως είναι υποχρέωση και ανάγκη για μένα να βοηθήσω στα προβλήματα του τόπου μου. Δικό μου κίνητρο λοιπόν είναι το ενδιαφέρον και η αγάπη για τον τόπο μου, μιας και έχω την ευλογιά να δω και να αναθρέφω τα παιδιά μου σε ένα κομμάτι παραδείσου.

Η επιλογή μου να ενταχθώ στην «Δημοτική Πρωτοβουλία ΄Εδεσσα-Βεγορίτιδα» στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Δημήτρη Γιάννου δεν είναι επίσης τυχαία, είναι επιλογή ώριμη και κατασταλαγμένη. Η ομάδα του κ. Γιάννου αποτελείται από ανθρώπους με εμπειρία αλλά και νέους με φρέσκες ιδέες και θέληση να βελτιώσουμε τον δήμο μας και την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ τον δήμαρχο και εκ νεου υποψήφιο Δημήτρη Γιάννου.
Η υποστήριξή σας θα είναι τιμή για μένα.

 

Φανή Θεοδώρου – Ντουμπάρατζη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

«Δημοτική Πρωτοβουλία ΄Εδεσσα-Βεγορίτιδα»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here