Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Αγαπητοί συνδημότες
Με την υποστήριξη σας από το 2014 ως και σήμερα, εκπροσωπώ την ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ως Τοπική Σύμβουλος της Κοινότητας Έδεσσας. Πήρα την απόφαση να πορευτώ εκ νέου στο πλευρό του Αντώνη Ρυσάφη διότι μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και μου μετέδωσε τον ενθουσιασμό του για έναν νέο Δήμο – πρότυπο, διότι γνωρίζοντας τον με εξέπληξε θετικά καθώς είναι ένας άνθρωπος με ήθος, αρχές και αξίες, με κοινωνικές ευαισθησίες, με ευαισθησίες για το περιβάλλον, ένας άνθρωπος που αγαπάει πραγματικά με όλη την σημασία της λέξεως τον συνάνθρωπό του.
Συστρατεύομαι στο πλευρό του διότι έχει πρόγραμμα και θέσεις, γιατί μου απέδειξε πως έχει τις γνώσεις, την δύναμη ψυχής, την πολιτική οξυδέρκεια και το όραμα που απαιτεί ο σύγχρονος ρόλος του Δημάρχου.
Συντάσσομαι με την αυτοδιοικητική υπερκομματική παράταξη-οικογένεια »ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ» μαζί με εκλεκτούς συνυποψηφίους, θέτοντας τον εαυτό μου στην κρίση σας, ζητώντας εκ νέου την ψήφο εμπιστοσύνης σας, με την υπόσχεση να σταθώ αντάξια των προσδοκιών σας.
Φίλες και φίλοι, η συμμετοχή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και πολιτικές αγκυλώσεις ή προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και θα στηρίξω με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.
Η 26η του Μάη, ας σηματοδοτήσει την αλλαγή σελίδας στο τοπικό γίγνεσθαι για ένα καλύτερο αύριο όπως μας αξίζει.
Με εκτίμηση & σεβασμό στον πολίτη


Δέσποινα Οτουντζίδου του Μιχαήλ
Υποψήφια Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Έδεσσας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here