Η Εδεσσαϊκή Λαογραφική Εστία διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην περιοχή της Πρέβεζας στις 30-31 Μαρτίου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η Πρέβεζα βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της Ηπείρου και κτισμένη στην βόρεια πλευρά του πορθμού της Πρέβεζας ο οποίος συνδέει τον Αμβρακικό κόλπο με το Ιόνιο Πέλαγος. Η Πρέβεζα είναι φημισμένη για την ναυμαχία του Άκτιου το 31 π.Χ καθώς και για την ναυμαχία της το 1538 μ.Χ σημείο αναφοράς της παγκόσμιας ιστορίας επιβεβαιώνοντας την στρατηγική της θέση.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και νερό

Η τιμή ανά άτομο είναι στα 80 ευρώ και περιλαμβάνει μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο με πρωινό, το βραδινό γλέντι με μουσικούς της περιοχής μας σε γνωστό μαγαζί της πόλης καθώς και την μεταφορά.
Ξεκινώντας την πρώτη μέρα η αναχώρηση θα γίνει από το δημαρχείο στις 08:00 με ενδιάμεσες δύο στάσεις φτάνοντας στον προορισμό μας στις 14:00. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος μέχρι τις 17:00.
Θα ακολουθήσει περιήγηση σε ιστορικά μνημεία της πόλης της Πρέβεζας και του Αμβρακικού κόλπου για περίπου δυόμιση ώρες και στην συνέχεια όλοι μαζί θα πάμε στο μαγαζί Ιόνιο για φαγητό και γλέντι με τον τοπικό σύλλογο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Θωμά.

Την δεύτερη μέρα και μετά το πρωινό μας θα κατευθυνθούμε στο αρχαιολογικό μουσείο Νικόπολης, στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στην Λευκάδα με ελεύθερο πρόγραμμα και τέλος θα επισκεφθούμε την Άρτα και το ξακουστό γιοφύρι της!
Αναχώρηση το απόγευμα και άφιξη φθάνοντας στην Έδεσσα τις βραδινές ώρες.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
• Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο με πρωινό
• Μεταφορά με λεωφορείο
• Βραδινό γλέντι με φαγητό και μουσικούς της περιοχής μας
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6970439845 – 6974408496

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here