Τον καθιερωμένο ετήσιο χορό του πραγματοποίησε ο Σύλλογος Νεφροπαθών Ν.Πέλλας ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ, χθες Σάββατο 8 Φλεβάρη, στο κοσμικό κέντρο ΕΠΑΥΛΙΣ. Παράλληλα έγινε και η κοπή βασιλόπιτας με τις ευλογίες του πατήρ Μάξιμου.

Τους παρευρισκόμενους υποδέχτηκαν τα μέλη του Δ.Σ., ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους αλλά και για την στήριξη τους στον σύλλογο.
Το παρόν έδωσαν οι Βουλευτές του Ν.Πέλλας  Γιώργος Καρασμάνης, Διονύσης Σταμενίτης και Θεοδώρα Τζάκρη, ο Αντιπεριφερειάρχης  Ιορδάνης Τζαμτζής, ο Δήμαρχος Έδεσσας  Δημήτρης Γιάννου, ο επικεφαλής του συνδυασμού ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ  Αντώνης Ρυσάφης, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, και πλήθος κόσμου.
Μεγάλος απόν της βραδιάς ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών κος Βασίλης Μίσκος ο οποίος για λόγους υγείας δεν κατάφερε να παρεβρεθεί. Έστειλε όμως τις ευχές του δια στόματος της Γραμματέος του Δ.Σ. κας Ελένης Νησιάντση η οποία και ανέλαβε χρέη υποδοχής. Την τιμητική τους είχαν ως επίσημοι καλεσμένοι του συλλόγου, τα μέλη της Θεατρικής ομάδας που ανέβασαν παραστάσεις με το έργο ΖΗΛΙΑΡΟΓΑΤΟΣ τον Δεκέμβρη, στους οποίους έγινε ειδική μνεία, καθώς διέθεσαν τα έσοδα εξ ολοκλήρου στον σύλλογο.
Η σκηνοθέτιδα κα Δέσποινα Οτουντζίδου απήυθυνε χαιρετισμό καθώς παραλάμβανε τα αναμνηστικά δώρα που προσφέρθηκαν για όλους τους συντελεστές των παραστάσεων. Ευχαριστίες και αναμνηστικά προσφέρθηκαν επίσης και στους εθελοντές/φίλους του συλλόγου, που κάθε χρόνο προσφέρουν χειροποίητες δημιουργίες τους στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.
Αναμνηστικές πλακέτες απονεμήθηκαν στον Ζουμπαρίδη Νικόλαο Διευθυντή του Πρότυπου Νεφρολογικού Κέντρου Σκύδρας και στον Βασιλείου Σωτήρη Διευθυντή Μονάδας Τεχνητού Νεφρού Νοσοκομείου Έδεσσας, για την πολυετή προσφορά και στήριξη στον σύλλογο.

Η βραδιά κύλησε ευχάριστα καθώς τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης ανέλαβαν τα μέλη της μπάντας ΤΑΞΙΜ. Λίγο πριν το φινάλε, έγινε και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς, με δώρα που πρόσφεραν τόσο επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής όσο και ο Σύλλογος.

 

 

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here