ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ

Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και το άνοιγμα του Σχολείου προς την κοινωνία, ο Τομέας Υγείας Πρόνοιας και Ευεξίας του Εργαστηριακού Κέντρου- ΕΠΑΛ Έδεσσας και λίγο πριν τα Χριστούγεννα πραγματοποίησε πολλές δράσεις κοινωνικής προσφοράς.

– Συγκεκριμένα μαθήτριες της Γ΄ Αισθητικής, από την Δευτέρα 16/12 έως και την Πέμπτη 19/12, σε συνεργασία με τον Δήμο Έδεσσας και τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας, έκαναν Χριστουγεννιάτικο Μακιγιάζ στους μαθητές όλων των Δημοτικών Σχολείων της πόλης που επισκέφτηκαν το σπίτι του Άη-Βασίλη στο Βαρόσι.
-Ακόμα την Δευτέρα οι μαθήτριες της Γ΄ Βρεφονηπιοκομίας πήραν μέρος στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar, που οργάνωσε το ΕΠΑΛ Έδεσσας, διαθέτοντας με τις πολύ όμορφες Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες που ετοίμασαν τις τελευταίες μέρες , με φιλανθρωπικό σκοπό.
-Μαθητές και μαθήτριες της Γ Κομμωτικής περιποιήθηκαν την Δευτέρα 16/12 τα μέλη του ΚΗΦΗ Έδεσσας.
-Την Τετάρτη 18/12, μαθήτριες της Αισθητικής και της Κομμωτικής φρόντισαν το παιδιά του ΕΕΕΕΚ Έδεσσας.
-Τέλος την Τετάρτη 18/12 μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Αισθητικής, Γ΄ Κομμωτικής και Γ΄ Νοσηλευτικής επισκέφτηκαν το ΚΑΠΗ Έδεσσας, όπου περιποιήθηκαν , έβαψαν, κούρεψαν, χτένισαν, μέτρησαν σάκχαρο και πίεση στα μέλη του.