Αύριο στο Πλημμελειοδικείο Έδεσσας τα 8 άτομα που κατηγορούνται για απάτη με «στόχο» τα ΚΤΕΛ Πέλλας

Οι κατηγορούμενοι έφτιαξαν μια αναφορά την οποία υπέγραφε γυναίκα που έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας και με την οποία απευθυνόταν στην Εισαγγελέα Αρείου Πάγου – Ήθελαν να κατηγορήσουν τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Πέλλας, Γρηγόρη Γουστέρη για απάτη 3.500.000 ευρώ

Μυστηριώδης υπόθεση που αφορά την διοίκηση του ΚΤΕΛ Πέλλας θα απασχολήσει το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Έδεσσας αύριο το πρωί, όπου 8 άτομα κατηγορούνται για πλαστογραφία εγγράφου με σκοπό τη ζημία του ΚΤΕΛ. Ειδικότερα, 8 άτομα είχαν πλαστογραφήσει την υπογραφή και το όνομα γυναίκας η οποία έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας προκειμένου να κατηγορήσουν τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Πέλλας, Γρηγόρη Γουστέρη για απιστία 3.500.000 ευρώ!

Οι κατηγορούμενοι έφτιαξαν μια αναφορά την οποία υπέγραφε η γυναίκα η οποία έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας και με την οποία απευθυνόταν στην Εισαγγελέα Αρείου Πάγου, στον Εισαγγελέα Διαφθοράς Εφετείου Θεσσαλονίκης στον Οικονομικό Εισαγγελέα και στην Εισαγγελλέα Πλημμελειοδικών Έδέσσης.

Η σύνταξη της αναφοράς αυτής έγινε στις 6 Ιανουαρίου 2016 και σύμφωνα με αυτή η γυναίκα ισχυριζόταν ότι ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Πέλλας είχε σε προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς 3,5 εκατομμύρια ευρώ τα οποία φέρεται να είχε καταχραστεί από το ΚΤΕΛ.

Η γυναίκα αυτή η οποία φέρεται να έστειλε την αναφορά αυτή στις παραπάνω εισαγγελικές Αρχές έφυγε από την ζωή την ίδια ημέρα κατά την οποία γράφτηκε η αναφορά. Αποτέλεσμα τα 8 άτομα αυτά να κατηγορηθούν για πλαστογραφία ενώ φέρεται να είχαν εμπλακεί και στο οικονομικό σκάνδαλο το οποίο απασχόλησε πριν από μερικά χρόνια το ΚΤΕΛ του νομού Πέλλας όπου υπήρξε τότε έλεγχος για ζημία άνω των 4 εκατομμυρίων ευρώ στον οργανισμό.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, της άτυχης κοπέλας, Αντώνης Ξυλουργίδης είπε στο protothema.gr: «Ένας συνάνθρωπός μας την ώρα που έδινε την ύστατη μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο επί μήνες παλεύοντας με ανίατη ασθένεια, λοιδορήθηκε, συκοφαντήθηκε, χρησιμοποιήθηκε για τους παράνομους σκοπούς συμφερόντων ενώ δεν γνώριζε το παραμικρό. Οι πρωταίτιοι οδηγούνται στην ελληνική δικαιοσύνη και αναμένουμε το αυτονόητο» είπε ο κ. Ξυλουργίδης.