Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 θα πραγματοποιηθη η εκδήλωση λήξης της 1ης διακρατικής συνάντησης μαθητών στο πρόγραμμα Erasmus+ με τίτλο  «Our European Literary Routes», δηλαδή «Οι κοινές ευρωπαϊκές λογοτεχνικές μας ρίζες». Οι επισκέπτες μας έρχονται την Κυριακή και στην Ελλάδα θα ασχοληθούμε με το θέμα της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας – που είναι μέρος της ευρύτερης αναζήτησης των κοινών ευρωπαϊκών λογοτεχνικών ριζών. Η συνάντηση θα ξεκινήσει στις 9.30΄στην αίθουσα Καμπανέλλης του σχολείου μας με τις παρουσιάσεις των σχολείων και των τόπων προέλευσης των μαθητών. Κάθε αποστολή θα αποτελείται  από 5 μαθητές και 2 καθηγητές για κάθε  ένα σχολείο της Πολωνίας, της Ρουμανίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας που συμμετέχει στο πρόγραμμα (Συνολικά 28 άτομα).
Οι μαθητές θα φιλοξενηθούν από Εδεσσαϊκές οικογένειες και ήδη οι μαμάδες έχουν αρχίσει να κάνουν θαύματα ως προς την προετοιμασία της φιλοξενίας.
Αναμένουμε με πολύ χαρά και αγωνία την άφιξη τους και ελπίζουμε να περάσουμε πολύ ωραία όλοι μας, γιατί εκτός των άλλων είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση.
Πελαγία, Γρηγορίου, Λιάνδη
Διευθύντρια του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here