ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ TEAM ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ 
 Με τους ίδιους προπονητές θα πορευτεί η ακαδημία και την νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Η διοίκηση προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με το τεχνικό team, αφού έμεινε ευχαριστημένη από την περσινή προσπάθεια των προπονητών και την πρόοδο που συντελέστηκε στην ακαδημία. Στις συναντήσεις μεταξύ προπονητών και του προέδρου της ομάδας κ. Πασσαλή και του υπευθύνου της ακαδημίας κ. Τρυφωνίδη, εκφράστηκε η ικανοποίηση για τον τρόπο εργασίας και την αγωνιστική παρουσία των τμημάτων, καθώς και η αμοιβαία εκτίμηση για τον τρόπο συνεργασίας και από τις δύο πλευρές.
Έτσι οι κύριοι Πεχλιβάνης, Πούπης, Τσιρόνκας και Στεργιόπουλος, θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο ευαίσθητο κομμάτι των αναπτυξιακών ηλικιών και να διδάσκουν τις αρχές του ποδοσφαίρου στους μικρούς άσσους του Εδεσσαϊκού.
Πιο συγκεκριμένα, ο Βάιος Στεργιόπουλος θα είναι προπονητής στους Κ 10 και Κ 16-Κ 17, ενώ θα έχει εκ νέου και τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας. Ο Πέτρος Πεχλιβάνης θα είναι ο προπονητής των Κ 6-Κ 8 και των Κ 12, ενώ θα είναι και συνεργάτης του προπονητή στους Κ 14. Ο Βασίλης Πούπης θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Στεργιόπουλου στους Κ 16-Κ 17. Ο Δημήτρης Τσιρόνκας θα είναι ο προπονητής στους Κ 14 και συνεργάτης του Πεχλιβάνη στους Κ 12 και Κ 6-Κ 8. Οι προπονητές της ακαδημίας του Εδεσσαϊκού είναι όλοι καθηγητές φυσικής αγωγής με ειδικότητα ποδόσφαιρο και δίπλωμα προπονητή ποδοσφαίρου UEFA, κάτι που αποτελεί σημαντικό εχέγγυο για τη σωστή δουλειά τόσο σε παιδαγωγικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο! Προπονητής τερματοφυλάκων στην ακαδημία θα είναι ο Τόλης Αποστόλου, που ως γνωστόν προπονεί και τους τερματοφύλακες της πρώτης ομάδας.
Να σημειωθεί ότι στα μεγάλα αριθμητικά τμήματα κρίθηκε εκ των προτέρων απαραίτητη, και με βάση τα περσινά δεδομένα του κάθε τμήματος, η παρουσία δύο προπονητών ώστε να γίνεται πιο ποιοτική προπόνηση και καλύτερες προσαρμογές στους αθλητές!