Η νίκη του Εδεσσαϊκού με το επιβλητικο 1-4 μέσα στην έδρα του Αγροτικού Αστέρα δικαίωσε τους παίκτες του Εδεσσαϊκού, που κατάφεραν να ανατρέψουν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα το αρνητικό κλίμα και την μουρμούρα σε βάρος της ομάδας, δικαιώνοντας την υπόσχεση του αρχηγού της ομάδας, Σεραφείμ Μωυσίδη.

Ο αρχηγός του Εδεσσαϊκού, Σεραφείμ Μωυσίδης τήρησε την υπόσχεσή του, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην ιστοσελίδα «Εδεσσαϊκός Κόσμος» πριν από λίγες ημέρες, αποδεικνύοντας ότι όλα τα παιδιά της ομάδας τιμούν την φανέλα του Εδεσσαϊκού, έχουν την ωριμότητα να παραδέχονται τα λάθη τους, αλλά και το πείσμα και το πάθος να τα διορθώνουν.

Ο Σεραφείμ Μωυσίδης είχε δήλωσε τα εξής: «Πρώτα απ’ όλα οφείλουμε μια συγγνώμη απ’ τον κόσμο της ομάδας και τους ανθρώπους γύρω μας…αναλαμβάνοντας πρώτος εγώ την ευθύνη για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα.

Όλοι στην ομάδα έχουμε επίγνωση της κατάστασης και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να αναστρέψουμε το κλίμα, θα ανακάμψουμε γιατί αυτό αρμόζει στην ιστορία της ομάδας αφήνοντας στο γήπεδο όλες μας τις δυνάμεις.

Ο Εδεσσαϊκός έχει αντέξει και θα αντέξει όλες τις δυσκολίες…»