Με επιτυχία διεξήχθη το προηγούμενο σαββατοκύριακο στην πόλη μας τουρνουά τένις για το ενωσιακό πρωτάθλημα κεντροδυτικής Μακεδονίας, για παιδιά κάτω των 12 ετών.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, οι μικροί αθλητές  κατάφεραν να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους και να πραγματοποιήσουν αναμετρήσεις επιπέδου. Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Έδεσσας συμμετείχε με τέσσερις παίκτες. Για τα κορίτσια η Ιωάννα Ποιμενίδου πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση. Για τα αγόρια, ο Παναγιώτης Παππάς ο Βενιαμήν της αγωνιστικής ομάδας έκανε το ντεμπούτο του στη μεγάλη για αυτόν κατηγορία και ο Βαγγέλης Μαρκούλης με τον  Σάββα Πετσινάρη κατάφεραν να φτάσουν στους 16 αντιμετωπίζοντας μεγαλύτερα παιδιά σε πολύ δυνατά ματς.

  Την ερχόμενη Κυριακή διοργανώνεται στις εγκαταστάσεις του συλλόγου τουρνουά για το ενωσιακό προπαιδικό πρωτάθλημα για παιδιά κάτω των 10 ετών. Μικροί επίδοξοι τενίστες από διάφορες πόλεις θα «σερβίρουν», θα χτυπήσουν με «σπιν» και θα κερδίσουν games  και sets σε μεταξύ τους παιχνίδια.

  Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Έδεσσας αυτήν την περίοδο που καλυτερεύει ο καιρός οργανώνει τα τμήματα εκμάθησης και απευθύνει κάλεσμα σε παιδιά κάθε ηλικίας να γνωρίσουν το τένις. Οι προπονητές του συλλόγου βρίσκονται καθημερινά στα γήπεδα στην περιοχή Πασά Τσαίρ, έτοιμοι να γνωρίσουν παιδιά και γονείς, να λύσουν απορίες και να φροντίσουν για την ένταξη τους στην κατάλληλη ομάδα.

  Πληροφορίες για τον Ο.Α. Έδεσσας στο www.edessatennis.gr, στο Facebook και Instagram @edessatennis. Email: [email protected]«